Yves Rocher – Blue givré & Bleu nuit perlé review & swatches

Yves Rocher nagellakjesBij Yves Rocher kan je terecht voor veel cosmeticaproducten waaronder gezichts- en lichaamsverzorging, parfum en make-up. Ook op het gebied van nagelverzorging is er genoeg keuze bij het Franse cosmeticamerk. Vandaag de review van twee blauwe nagellakken: Blue givré en Blue nuit perlé.

Yves Rocher nagellakjes 2Blue givré is een schattig babyblauw kleurtje met zilveren glittertjes. De nagellak dekt met twee laagjes en bij het opdrogen van de lak verschijnt een textuurfinish. Het effect van Blue nuit perlé is vergelijkbaar met dat van liquid sand lakken. De ruwe, bobbelige finish maakt de lichtblauwe nagellak net wat stoerder en origineler.

Yves Rocher nagellakjes 3Bleu nuit perlé is een donkerblauwe nagellak met subtiele shimmer. Door de glinstering van de shimmer wordt de mooie diepe kleur net ietsje opgelicht. De lak heeft maar één laagje nodig voor een volledige dekking en brengt makkelijk aan dankzij het platte en rond afgesneden kwastje.

Beide Yves Rocher lakken zijn van goede kwaliteit en zien er zowel in het potje, als op de nagels mooi uit. Blue givré is een bijzondere, toffe nagellak, terwijl Blue nuit perlé wat chiquer en eenvoudiger is. De producten hebben een inhoud van 5 ml en kosten €5,90 per stuk.

Aanbevolen artikelen

3 Reacties

  1. love die liquid sand textuur 🙂

  2. Oeh die eerste is gaaf!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *