Winactie | Sleek Palette naar keuze

Afgelopen periode was er door drukte weinig tot geen artikel online gekomen. Dit vind ik zelf natuurlijk ook jammer maar het kon even niet anders. Vanaf deze week ga ik mijn best doen om weer om de dag een artikel online te plaatsen en natuurlijk hoop ik mijn vaste bezoeksters weer geregeld terug te zullen zien.

Om de afwezigheid van artikelen van de afgelopen periode goed te maken heb ik een winactie voor jullie. Ik geef een Sleek palette naar keuze weg. Een palette naar keuze kun je via Missgorgeous uitzoeken. Wat moet je voor doen? Niet veel! Laat simpelweg hieronder een berichtje achter dat je mee doet. Zo simpel is het.

Je kunt meedoen tot en met donderdag 31 juli 2014, op vrijdag 1 augustus wordt de winnaar bekend gemaakt.

Succes allemaal!

Door Nicky

Ik ben Nicky, de trotse moeder van vijf kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl Ik ben een thirty-something watervrouw (lees: waterman) en een ware nail-addict. Van lekker vrouwelijke geuren kan ik maar niet genoeg krijgen en ik ben nog steeds op zoek naar mijn perfecte kleur lipstick.

16 reacties

 1. Ooooooh wat onwijs gaaf zeg!!! Ik heb nu twee palettes van Sleek en ik voel een verslaving aan komen hihi, ik zou het zo gaaf vinden als ik er nog één mag uitzoeken dus ik doe zeker mee. Ik ga heel hard duimen 🙂 Liefs Mariëlle (mariellemarkgraaff@gmail.com)

 2. Je hoeft je niet te verontschuldigen voor wat minder posts de laatste tijd! Het is vakantie en dat moet je vieren ook. Zeker nu je net geslaagd bent 🙂 Wel fijn dat je nu meer gaat posten! Ben benieuwd wat je voor ons in petto hebt ^^

  Daarnaast doe ik natuurlijk graag mee met de winactie, ik heb nog niks van Sleek maar ik loop wel elke keer te kwijlen over de palettes <3

 3. Een keuze maken valt nog niet mee, maar dat zien we eventueel t.z.t. dan wel… Ik maak in elk geval graag kans op zo’n palette.

 4. Wat een leuke winactie zeg!
  Ben zo nieuwsgierig geworden naar palettes van sleek door alle goede verhalen die ik heb gehoord op beautyblogs. Ben ook benieuwd naar je nieuwe artikelen. Leuk!

 5. Leuk dat je weer meer gaat posten, ik houd je blog in de gaten 🙂
  En een hele gave winactie! Ik doe graag mee, ben al langer benieuwd naar de Sleek palettes, heb er beschamend genoeg nog niets van. Ik heb meteen even gekeken op de site en dat wordt nog moeilijk kiezen haha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.