Beauty, Headlines beauty, beautypakket, lente, winactie, winnen

Winnen! Beauty pakketje

De lente heeft officieel zijn intrede gedaan en dit betekent dat we weer een stapje dichterbij de zomer komen! Van het lenteweer merken we jammer genoeg nog weinig en moeten we het voor nu nog even met het regenachtige weer doen. Ondanks het neerslachtige weer luiden we het nieuwe seizoen graag feestelijk in. We hebben een leuke beautypakketje samengesteld waarop je kans maakt.

winactie lente 1Wat kun je winnen?
– Ciaté Very Colourfoil Manicure Setje Kaleidoscopic Klash
– Ciaté fullsize Paint Pots
– 3x Maybelline Color Show Brocades
– Oriflame Volare EDP

Hoe doe je mee?
Om kans te maken op dit superleuke beautypakketje doe je het volgende:
Beautyvoordeelshop.nl via Twitter volgen
Beautytopia.nl via Bloglovin volgen
-Dit blogpost via Bloglovin liken.
-Laat ook hier onder het artikel een berichtje achter dat je meedoet!

Je kunt tot en met maandag 7 april meedoen, succes!

 1. Wat een leuk pakketje, ik doe heel graag mee! Ik volgde je al op Bloglovin en ben de 2de liker. Daarnaast volgde ik Beautyvoordeelshop al op Twitter. x

 2. Hele leuke winactie en ook een erg mooi pakketje wat je weggeeft! Ik doe daarom ook heel graag mee. Het volgen op Twitter en Bloglovin deed ik al en ik heb het artikel geliked op Bloglovin.

 3. Wat een super leuk pakketje! Die color show lakjes vind ik heel mooi en leuk ook van ciaté
  Ik doe heel graag mee 🙂
  Ik volg je op twitter (riannx2011), bloglovin (riannx) en heb dit artikel geliked

 4. Wat een super leuke winactie! 🙂 Ik doe met alle liefde mee! Wat een gave producten zijn het! Ik volg Beautyvoordeelshop op Twitter, volg Beautytopia op bloglovin en heb dit artikel geliked! Ik heb dus alles gedaan!

 5. Echt een super leuke win actie waar ik zeker aan mee doe.

  Beautyvoordeelshop.nl via Twitter volgen / @Jhemyla
  -Beautytopia.nl via Bloglovin volgen / volger 88
  -Dit blogpost via Bloglovin liken. / liker nummer 12
  -Laat ook hier onder het artikel een berichtje achter dat je meedoet! / Ik doe mee hihi!

  Liefs.

 6. Wat een mooi pakketje! De nagellakjes zien er prachtig uit en het parfum lijkt me ook heerlijk 🙂 Ik wil heel graag kans maken en heb natuurlijk alle stappen doorlopen. Ik heb ook even getweet zodat nog meer mensen aan deze actie kunnen deelnemen. Succes iedereen!

 7. Leuk pakketje! Mooie kleuren nagellak ook! Ik volg de Beauty voordeel shop nu via Twitter en heb het bericht gelijkend op bloglovin.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.