Win Michael Kors Gorgeous! Eau de Parfum

In mijn vorige post heb je mijn review van Gorgeous! van Michael Kors nog kunnen lezen. Dit geurtje kocht ik online zonder deze eerst geroken te hebben. En ik moet zeggen dat het mij zeker positief verrast heeft. Gorgeous! is een aangename en lekkere geur met een joyfull vibe. Een geur dat bij mij een gevoel van positiviteit oproept. Houd je van bloemige, frisse en levendige geuren? Dan denk ik dat Michael Kors Gorgeous! Eau de Parfum ook bij jou in de smaak zal vallen. Hoe leuk is het dat je dit geurtje nu hier kunt winnen? Lees gauw verder en ontdek hoe je kans maakt.

Krijgen is leuk maar geven is zeker ook leuk. En zoals jullie weten ben ik onlangs jarig geweest en wie jarig is die trakteert. Mijn verjaardag vier ik dan ook nog graag samen met jullie, gewoon omdat het kan! Middels een winactie. Naast dat ik voor mezelf Gorgeous! van Michael Kors kocht, bestelde ik een tweede exemplaar om een van mijn lieve volgers mee te verblijden. Lees nog even mijn review door voor meer informatie over Michael Kors Gorgeous!

Doe vooral mee met deze winactie en wie weet komt heel binnenkort een Michael Kors Gorgeous! Eau de Parfum jouw kant op.

Hoe maak je kans op een Michael Kors Gorgeous! Eau de Parfum?

Laat hieronder een reactie achter met een geldig e-mail adres en volg Beautytopia.nl via Instagram. Jouw deelname telt 2x mee  wanneer je deze winactie in jouw insta-stories deelt en BeautyTopia daarin noemt.

Meedoen met deze Michael Kors Gorgeous! winactie kan tot en met woensdag 7 april 2021! De winnaar maak ik op donderdag 8 april voor 22:00 uur bekend, middels een mailtje. Let er dus goed op dat je een correct mailadres invult wanneer je een reactie achterlaat. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Graag binnen 48 uur op mijn mailtje reageren, doe je dit niet vervalt iedere aanspraak op deze winactieprijs van rechtswege. BeautyTopia.nl  behoudt zich het recht voor om in dat geval een andere winnaar aan te wijzen. Ben je onder de 18 jaar vraag dan eerst toestemming aan een ouder.

NL only!

Succes allemaal!

Liefs,
Nicky

Volg jij mij al op Instagram?

Nicky

Ik ben Nicky, de trotse moeder van vijf kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl Ik ben een thirty-something watervrouw (lees: waterman) en een ware nail-addict. Van lekker vrouwelijke geuren kan ik maar niet genoeg krijgen en ik ben nog steeds op zoek naar mijn perfecte kleur lipstick.

Aanbevolen artikelen

3 Reacties

  1. Wat leuk! Nog gefeliciteerd met je verjaardag. Ik doe graag mee en ik volg je ook al via instagram

  2. Nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Hopelijk heb je een leuke dag gehad! Op Instagram volg ik je onder de naam @Tessa.Art

  3. Alsnog gefeliciteerd. En ik maak graag kans.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *