Vandaag is het tijd voor een rondleiding op mijn witte Iphone 4S! We leven inmiddels in een tijdperk dat de mobiele telefoon onmisbaar is, en dat geld ook voor mij. Mijn Iphone is dan ook mijn trots en toeverlaat, en ik doe altijd erg mijn best hem zo praktisch mogelijk in te delen qua apps, en natuurlijk moet het oog ook wat doen, dus vandaag een kijkje in mijn telefoon!Iphone 4S 2Ik heb een foto van Tinkerbell als mijn achtergrond met de tekst ‘Take Me To Neverland’ er zit niet echt een reden achter, ik vond hem gewoon leuk. Op de achterkant heb ik een hoesje dat ik gevonden heb op Ebay, namelijk galaxy print met een witte kruis.

Als ik mijn telefoon ontgrendel zie je dat ik 3 pagina’s heb ingedeeld met apps. Onderin heb ik een app om mee te bellen, een voor Whatsapp, mijn mail en Safari, wat mijn internet browser is.Iphone 4S 3Hier heb ik eigenlijk een beetje alle standaard apps staan, de meeste spreken voor zich omdat die wel wat bekender zijn, maar ik zal mijn favorieten met jullie doornemen. Zoals je ziet heb ik 2 apps waar ik foto’s mee maak, met Camera+ zijn er net wat meer opties zoals filters. Ook Kaarten heb ik hier staan wat handig is voor een routebeschrijving, en Facetime. Ik maak veel gebruik van Facetime om vrienden te bellen voor ik ga slapen.Iphone 4S 4Hier staan alle Social Media Apps. Youtube natuurlijk om filmpjes te kunnen bekijken van mijn favoriete youtubers, Instagram waar je mij op kunt volgen @shannenvandeven, Netflix om serie’s te kijken, momenteel kijk ik Pretty Little Liars. Makeupsocial is een super leuke app voor meisjes die veel met beauty bezig zijn. Het is eigenlijk een soort instagram maar dan alleen maar beauty gericht. Hier kun je mij ook volgen door te zoeken naar ShannenVen. Dan hebben we Facebook en Facebook chat, Twitter, We Heart It, Pinterest, Snapchat en LinkedIn. Twitter gebruik ik eigenlijk nooit meer, en Snapchat ook niet, maar het is leuk om af en toe even te kijken.Iphone 4S 5Dit is alweer de laatste pagina met puur wat meer effectieve apps, op de games na dan. Sowieso ben ik geen gamer, maar de laatste tijd speel ik, áls ik een spelletje speel Plague Inc. Dan hebben we natuurlijk Rabo internet bankieren op mijn telefoon, 9GAG waar ik eigenlijk nooit op kijk maar ik wou een poging doen om het humor niveau van mijn vriend te snappen.. Hij kan hier echt zichzelf blauw van lachen. Dan heb ik PlanGo, een app waar ik rekeningen kan zien van de Rijschool, maar ook mijn rijles schema. Gelukkig ben ik 14 oktober geslaagd voor mijn tussentijdsetoets, en mag ik 29 oktober op! Dan heb ik Gridgram, waar ik collage’s mee kan maken, OneDrive om foto’s online op te slaan. Nu.nl, Onderweg, een app waar ik mee doe betalen als ik de auto parkeer, Blurred Away, een app om foto’s te bewerken en Spotify!

Wat zijn jou favoriete apps? Ik zie graag nieuwe leuke apps voor bij komen!

Liefs,
Shannen

Shannen van de Ven

Mijn naam is Shannen van de Ven (1995) en mag met regelmaat artikels schrijven voor Beautytopia. Ik ben het trotse baasje van ( ja heb je even?) 2 konijnen, 4 cavia's en een kat. Een echte kinderboerderij op een tweekamer-appartement, haha! Ik woon samen met mijn vriend in het Brabantse Uden, en praat inmiddels met een licht-Limburgs zangerig stemmetje. Mijn vriend komt namelijk uit zuid-Limburg! Ik ben in 2013 afgestudeerd aan de Kappers Academie in Eindhoven, en heb daar het kappersvak in combinatie met visagie gedaan. In het dagelijks leven heb ik een part-time baan in een kapsalon, maar mijn echte passie ligt bij visagie. Ik ben dus heel blij dat ik mijn passie voor make-up producten kan uiten dmv reviews schrijven voor Beautytopia!

Aanbevolen artikelen

8 Reacties

  1. leuke apps, ik wil ook nu Netflix

  2. Wat leuk, makeupsocial ga ik ook downloaden! 🙂

  3. Wat leuk om te zien! Gaaf dat je een iPhone hebt! 🙂 Makeupsocial kende ik nog niet! Dat klinkt wel leuk!

  4. Oeh, ik vind het altijd leuk om op andermans telefoon te loeren haha! X

  5. wauw, het galaxy hoesje is prachtig ♥

  6. Vind het altijd zo leuk om te zien wat een ander voor apps heeft! Ik gebruik de Wordfeud, facebook, Insta en Whatsapp apps het meeste

  7. Wat een leuk artikel, gaaf te zien wat jij in je mobiel hebt staan! Zelf ben ik groot fan van Shazam voor mijn studie muziekwetenschappen en ben ik op het moment verslaafd aan de Kim Kardashian Game. Over guilty pleasures gesproken! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *