Welcome Autumn

We kunnen er niet langer omheen: de herfst is officieel begonnen en dat is buiten ook goed te zien. De bladeren van de bomen verkleuren okergeel en vallen zo langzamerhand van de boom, wat in de straten een prachtig herfstbeeld oplevert. De koude dagen naderen en hier moet ik zoals ieder jaar wederom aan wennen. Want ondanks dat ik in de winter geboren ben heb ik veel liever de warme zomerse stralen dan de koude winterse wind. Nee, ik ben geen fan van de kou, alhoewel de wintermaanden ook wel veel gezelligheid met zich mee brengen. Wie houdt er nou niet van om heerlijk warm op de bank met een lekkere deken te zitten met een warm kopje chocolademelk? Eventueel voor de buis voor een goede film of een goed boek. De winter vind ik heerlijk knus zolang ik maar lekker warm binnen zit.

welcome AutumnHelaas is het geen optie om de hele winter binnen te blijven want ondanks de kou gaat het gewone leven door. Je moet naar het werk of naar school en zoals in mijn geval moeten de kinderen ook nog eens naar en van school gehaald worden. En de dagelijkse boodschappen moeten ook gedaan worden. Zodra het buiten dus kouder begint te worden is het hoog tijd om de heerlijk warme kledingstukken naar voren te toveren of voor een nieuwe garderobe te shoppen. Ik houd er wel van, shoppen voor een nieuwe seizoengarderobe. Vaak heb je van het jaar daarvoor nog kleding die nog steeds goed draagbaar zijn en hoef je hoogstwaarschijnlijk niet heel veel nieuwe winterkleding in te slaan. Dit is bij mij ook het geval maar ruimte voor enkele nieuwe kledingstukken zoals lekker warme truien is er altijd.

Ondanks dat ik er ook van kan genieten om winkel in en winkel uit te slenteren heeft online shoppen, zoals op een site als www.esprit.nl , zo nu en dan mijn voorkeur. Zo kan ik wanneer de kinderen in bed liggen de tijd ervoor nemen om diverse webshops te bezoeken om zowel voor mezelf als het gezin te shoppen. Voor de koude dagen vind ik met name gebreide truien heerlijk zitten. Vroeger was dit wel anders, toen vond ik de meeste gebreide truien er vaak oubollig uitzien. Maar gelukkig is dit anno nu wel anders. Gebreide truien vind je in diverse trendy modellen en kleuren die heel goed te combineren zijn met broeken of rokken.

esprit truien                          Mijn favoriete gebreide truien van Esprit

Online shoppen vind ik lekker makkelijk en overzichtelijk, daar houd ik wel van. Ook al bestel ik niet altijd gelijk iets, het is handig om de collectie te bekijken. En vind je een kledingstuk wat in de smaak valt kun je, zoals op de site van Esprit, heel makkelijk naar een winkel bij jou in de buurt zoeken waar deze (nog) verkrijgbaar is zodat je deze toch nog voor aanschaf kunt passen. Dat passen is eigenlijk wel wat ik altijd graag doe voordat ik iets koop. Maar gelukkig kun je, wanneer je online iets bestelt en deze niet past of niet bevalt weer retourneren.
Nu maar hopen dat ik met mijn lekker zittende en heerlijk warme gebreide truien de winter overleef en hopelijk zonder ziek te worden, terwijl ik naar de zomer hunker.

Heb jij al voor de herfst geshopt?

9 reacties

 1. zegt:

  Ik heb een klein deel van mijn herfstinkopen al gedaan! Kon niet wachten haha! 🙂

 2. Die paarse trui is mooi :). Ik moet nog een aantal nieuwe truien hebben :).

 3. Cynthia zegt:

  Leuke collectie hebben ze, de laatste 2 vind ik mooi.

 4. zegt:

  Zo jammer dat de herfst is aangebroken! Maar nieuwe kleding kopen is dan wel weer leuk! Wat een leuke truien van Esprit! Ik moet nog wat kopen voor de herfst!

 5. zegt:

  De twee middelste truien vind ik erg mooi. Ik heb zelf wel een beetje inkopen gedaan, maar voor de rest gebruik ik eigenlijk gewoon de kleding die ik nog heb van vorig jaar.

 6. zegt:

  Aaaah ik vind het heerlijk herfst 😀

 7. zegt:

  Ik vind blaadjes op de grond zo mooi, haha. Ik heb al flink voor de herfst geshopt, ik ben er klaar voor! x

 8. zegt:

  Heerlijk, die herfstige kleding weer/ X

 9. zegt:

  Met alle nieuwe kleuren is het ook wel weer leuk! 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *