Beauty, Headlines gezichtreiniger, make-up, Webecos Sponge Face Cleanser

Webecos Sponge Face Cleanser

Een tijdje terug zat dit product in een van de beautyboxen en ik heb deze onlangs opgemaakt. Dit is de Sponge Face Cleanser van Webecos. Zowel het merk als het product zelf kende ik niet dus benieuwd was ik zeker naar dit reinigingsproduct dat voor elk huidtype geschikt is.

Sponge Face cleanser Webecos Sponge Face Cleanser is, zoals het bedrijf zelf beschrijft, een zachte en romige cleanser die micro‘sponsjes’ bevat. Het product zit in een witte knijptube met een inhoud van 100 ml. Het spul zelf is wit van kleur, heeft een dikke, crèmeachtige structuur en ruikt lekker fris.

Sponge Face cleanser reviewSponge Face Cleanser is geschikt voor ieder huidtype en kan zowel ‘s ochtends als ‘s avonds gebruikt worden, dus tweemaal per dag. De cleanser breng je aan op het (droge) gezicht en met vochtige vingers masseer je het als het ware roterend in de huid. Het spul voelt op de huid zacht aan en de aanwezigheid van de sponsjes zie en voel je ook. Er wordt aangeraden om de cleanser met een washandje of wattenschijfje te verwijderen maar persoonlijk vind ik het fijner om het spul er met water af te spoelen. Wat ik persoonlijk ook heel fijn vind is dat je dit product ook voor het verwijderen van oogmake-up kunt gebruiken. Dit doe ik ook gewoon dagelijks en het werkt goed en het veroorzaakt geen irritaties aan de oog.

webecos Sponge Face cleanserHet product droogt je huid absoluut niet uit maar laat een vette laagje op je huid achter. Dit zul je met name tijdens het afspoelen van je gezicht merken. Je gezicht voelt naderhand lekker goed gereinigd en, heel belangrijk, niet trekkerig aan.

Sponge Face Cleanser is een fijne dagelijkse scrub voor je gezicht die je tot twee keer per dag kunt gebruiken. Het product is mild en reinigt goed.
Ben je nog op zoek naar een milde maar effectieve gezichtreiniger dan is deze wel het proberen waard.

Webecos Sponge Face Cleanser zit in een tube van 100 ml en kost  €14,90

Ben je al bekend met dit product?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.