Watches Sinful Colors Cream Pink en Let’s Meet

Het zomerweer heeft Nederland in zijn volle glorie bereikt. En bij heerlijk tropisch weer horen kleurrijke kleding en accessoires. The finishing touch van je outfit is natuurlijk een knalkleurtje aan je nagels en voor de liefhebbers de tenen. En wanneer je aan een felle kleur denkt, die kwalitatief goed is, is Sinful Colors professional een merk dat je absoluut niet mag overslaan.

sinful colors nagellaksinful colors kwastjeDe flesjes van Sinful Colors zijn van boven smal en bol van onder en hebben een inhoud van maar liefst 15ml. Ze hebben een goede houvast en de dop zelf heeft een matte structuur. De kwast heeft een standaard formaat, niet breed maar ook niet superdun. Belangrijk aan nagellakkwasten vind ik dat ze fijn lakken, niet zozeer het formaat. En de kwasten van Sinful Colors lakken zeker fijn.

sinful colors cream pink let's meetSinful Colors heeft heel mooie aparte kleuren met geweldige textuur, dit wil zeggen niet te dun maar zeker ook niet te dik. Uit de categorie ‘felle kleuren’ is dit tweetal Cream Pink en Let’s Meet. Twee kleuren die tijdens zomerse dagen bij uitstek geschikt zijn.

sinful colors Cream Pink swatchessinful colors Cream PinkCream Pink is helder (neonachtig) roze met prachtige subtiele gouden shimmers die je vanuit het flesje en op de nagels wel kunt zien maar in het zonlicht pas echt tot haar volle rechten komt. Dankzij de toevoeging van deze gouden shimmers verandert dit kleurtje in een wel heel bijzonder lakje. De substantie van Cream Pink is prettig in gebruik, dekt met twee laagjes volledig en is sneldrogend. Bij zo’n felle kleur als Cream Pink is een base coat aan te raden, zeker als je je nagels niet verkleurd wilt hebben.

sinful color let's meetsinful color lets meetSinful Colors Let’s Meet is een mooie goudgele kleur vol subtiele gele shimmers. De lak aanbrengen gaat gemakkelijk maar het heeft wel minstens drie laagjes nodig om volledig te dekken. De lak droogt daarentegen wel weer snel op.

Voor dames die niet van felle kleuren houden heeft Sinful Colors uiteraard genoeg kleuren waaruit je kunt kiezen, zoals pasteltinten.

sinful colors swatchesSinful Colors Cream Pink en Let’s Meet, en natuurlijk vele andere kleuren, zijn voor een bedrag van €4,00 per stuk te bestellen op Beautyvoordeelshop.nl

8 reacties

 1. zegt:

  Love die roze! ♡

 2. margriet kuper zegt:

  die roze is mooi!!!

 3. Ze zijn allebei heel leuk, vooral het roze kleurtje 🙂

 4. zegt:

  wow,, love the colors

 5. zegt:

  Wat een leuke kleurtjes!

 6. zegt:

  Die roze is mooi!

 7. zegt:

  Lekker zomerse kleurtjes!

 8. Wat een heerlijke felle kleuren 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *