Wat ik mezelf voor verjaardagscadeau gegeven heb

Wat ik mezelf voor verjaardagscadeau gegeven heb

Midden februari was ik jarig, weer een jaartje ouder. En net als voorgaande jaren kocht ik ook dit jaar voor mezelf cadeautjes. Dit is iets wat ik jaarlijks graag doe. Mezelf lekker verwennen. Moet kunnen, toch? Het leuke aan het kopen van cadeautjes voor jezelf is dat je er altijd wel heel blij mee bent. Waar ik vorige jaar diverse items kocht, hield ik het dit jaar bij parfums. Er is immers zo veel nieuwe geuren gelanceerd. Geuren die ik graag aan mijn collectie wilde toevoegen. Benieuwd welke geuren ik voor mijn verjaardag kocht? Lees dan gezellig verder.

Chanel Coco Mademoiselle L’Eau Privée
Dit geurtje heeft mij enorm nieuwsgierig gemaakt. Chanel Coco Mademoiselle L’Eau Privée is namelijk geen ‘standaard’ geurtje, het is een geur speciaal ontwikkeld om naar bed te dragen. Hoe leuk! De geur wordt omschreven als een lichte en delicate versie van COCO MADEMOISELLE. Een nachtelijk parfum als een sluier van zachtheid en sensualiteit.” Olivier Polge, Parfumeur créateur van het Huis CHANEL.

En wat vind ik persoonlijk van L’Eau Privée? Ik vind het een fijne en aangename geur om naar bed te dragen. Het is een goed gebalanceerde parfum, een zachte en sexy geur. Ik ben er heel blij mee.

Miss Dior Rose N’ Roses: de energie van een sprankelende bloem
Zoals alle geuren die ik afgelopen periode kocht, was ook de aankoop van Rose N’ Roses een ‘blind buy’. Ik heb de geur dus niet eerst uitgeprobeerd alvorens ik mijn aankoop deed. En als ik heel eerlijk ben, mocht ik het wel eerst uitgeprobeerd hebben, had ik het hoogstwaarschijnlijk niet gekocht. Dit wilt zeker niet zeggen dat ik de geur zelf niet lekker vind. Miss Dior Rose N’ Roses is een fijne bloemengeur. Helder, jeugdig, fris en vrolijk. Een geur dat naar mijn mening vooral bij jonge vrouwen (of mannen) in de smaak zal vallen. Omdat ik al een aantal andere geuren uit de Miss Dior lijn heb, is deze laatste toevoeging mijn minst favoriet. Met dit in gedachte zou ik Miss Dior Rose N’ Roses niet hebben gekocht. De andere Miss Dior geuren vind ik persoonlijk veel lekkerder.

Dior J’adore Eau de parfum infinissime
Van alle geuren die ik voor mijn verjaardag kocht, is Dior J’adore Eau de parfum infinissime mijn meest favoriet. Infinissime is het Franse woord voor oneindig. Dit refereert naar de houdbaarheid van de geur. Het is een elegante en sensuele geur. Een volwassen bloemige, zachte, romige, classy en poederig geur. Een geur dat bij velen in de smaak zal vallen. Wat mij betreft een geur dat perfect in balans is. Ik ben er dol op!

DIOR “Miss Dior” Zeep
Last but not least kocht ik mijn allereerste Miss Dior zeep. In het dagelijkse leven gebruik ik zelf geen zeep, wel douche gel, maar toch ben ik soort van nieuwsgierig naar deze luxe zeep. Zou het, naast de geur uiteraard, echt zoveel anders als een gewone zeep van een paar euro’s zijn? Deze Miss Dior zeep heb ik overigens nog niet gebruikt.

Dit waren mijn zelf gekochte verjaardagscadeaus. Vanzelfsprekend zal ik van de drie geuren uitgebreide reviews schrijven, deze zullen oftewel hier op BeautyTopia of op Mommyonline.nl verschijnen. 

Koop jij ook jaarlijks verjaardagscadeaus voor jezelf?

Liefs,
Nicky

Volg jij mij al op Instagram?

Nicky

Ik ben Nicky, de trotse moeder van vijf kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl Ik ben een thirty-something watervrouw (lees: waterman) en een ware nail-addict. Van lekker vrouwelijke geuren kan ik maar niet genoeg krijgen en ik ben nog steeds op zoek naar mijn perfecte kleur lipstick.

Aanbevolen artikelen

2 Reacties

  1. Nog gefeliciteerd! Dat zijn hele mooie luxe geschenkjes aan jezelf. Ik ben ook een voorstander van jezelf verwennen zo nu en dan, met je verjaardag helemaal.

  2. Mooie cadeaus heb je voor jezelf gekocht! Ik geef mezelf ook altijd een verjaardagscadeau. Meestal iets van Ted Baker

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *