Wat heb ik mezelf voor verjaardagscadeau gegeven?

Afgelopen maand ben ik jarig geweest. Ja.. alweer een jaartje ouder en hopelijk ook wijzer 🙂 En omdat ik een paar jaartjes terug met mezelf de afspraak gemaakt heb om jaarlijks een verjaardagscadeautjes voor mezelf te kopen, heb ik mezelf weer lekker verwend. Moet kunnen toch? Omdat ik natuurlijk heel blij ben met mijn zelf gekochte cadeautjes laat ik ze vandaag graag aan jullie zien. Kijk je gezellig mee?

In dit artikel kondigde ik al aan dat Guerlain met een nieuw Mon Guerlain flakker komt. Omdat ik groot liefhebber van dit geurlijn ben, hield ik nauwlettend online parfumeries in de gaten. En toen was het zover, vanaf begin deze maand is Mon Guerlain Bloom of Rose Eau de Parfum in winkels verkrijgbaar. Zonder deze eerst geroken te hebben bestelde ik de geur online. Maar omdat ik toch wel voor 100% zeker wil zijn dat het geen tegenvaller is, wil ik eerst een proefmonstertje uitgeprobeerd hebben. Met dit geurtje erbij komt mijn aantal Mon Guerlain geuren op vier stuks te staan, voor iedere seizoen een ander variant. Hoe lekker is dat?

Een vrouw kan nooit teveel handtassen hebben, niet waar? En alsof ik niet genoeg Ted Baker tassen heb kocht ik opnieuw eentje dat nog uit mijn collectie ontbrak. Vorige jaar oktober liet ik al mijn twee laatste aankopen van toen zien: Ted Baker Bowii bag in het zwart en Ted Baker Doriis in de kleur marine blauw. En nu dus dit exemplaar: Ted Baker Delila Bow detail leather cross body bag grey. Prachtig kleur ook, vind je niet?

Laten we nog even bij het merk Ted Baker blijven want naast bovenstaand tassen kocht ik ook sieraden. Dit zijn Ted Baker Clemisa heart bangle, Ted Baker Harow heart to heart necklace en Ted Baker Harloa heart to heart earrings. Na de aankoop van de bow setje ( hier en hier) wilde ik graag meer setjes van dit merk, en dit is het geworden. Ik ben er blij mee!

Tenslotte shopte ik een tweetal matte lipsticks van het merk Anastasia Beverly Hills. Ergens deze week verschijnt hiervan een review online, maar ik kan alvast wel verklappen dat ze beide mooie kleuren zijn.

Zo… dat was het alweer. Ik ben heel blij met mijn cadeautjes, kan natuurlijk ook niet anders omdat ik ze zelf uitgezocht heb.

Koop jij ook weleens verjaardagscadeau voor jezelf?

Liefs,
Nicky

Volg jij mij al op Instagram?

 

Over de auteur

Ik ben Nicky, de trotse moeder van vijf kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl Ik ben een thirty-something watervrouw (lees: waterman) en een ware nail-addict. Van lekker vrouwelijke geuren kan ik maar niet genoeg krijgen en ik ben nog steeds op zoek naar mijn perfecte kleur lipstick.

6 reacties

 1. zegt:

  Mooie aankopen! En nog gefeliciteerd! Ik krijg voor mijn verjaardag in mei een Ted Baker portemonnee voor mijn verjaardag. En ik wilde mij zelf een Ted Baker facepalette, lipstick en tas geven. Deze zou ik in april in London gaan kopen. Dat gaat helaas niet door. Dus ik ga eens kijken wat ik mezelf dan cadeau ga geven

  1. zegt:

   Bedankt voor de felicitatie
   Een Ted Baker portemonnee staat nog op mijn wishlist, leuk dat jij voor je verjaardag er eentje krijgt. Jammer dat je trip naar Londen niet meer doorgaat, online is gelukkig ook veel moois te vinden

 2. zegt:

  Ik wacht tot dat de winkels weer open zijn. Ik wil liever niet zo’n duur product laten opsturen, omdat ik regelmatig problemen heb met post bezorging

  1. zegt:

   Dat snap ik wel… alleen jammer dat het nog wel even zal duren voordat alles weer ”normaal’ is en winkels open gaan.

 3. zegt:

  Alsnog gefeliciteerd met je B-day! En wat heb je jezelf lekker verwend, groot gelijk en moet zeker kunnen ?. Prachtige spullen heb je gekocht. Vind de sieraden en tas van Ted Baker heel erg mooi. Ik wist niet eens dat er sieraden van dit merk te koop waren. Ook naar de geur ben ik benieuwd! Best gedurfd om ’em te kopen zonder eerst geroken te hebben; bevalt ie goed?

  1. zegt:

   Bedankt voor de felicitatie! Ik vind het tegenwoordig belangrijk om met mijn verjaardag iets voor mezelf te kopen, Vroeger was dit wel anders en vond ik het niet nodig. Omdat de geur een flanker is en ik de voorgaande varianten lekker vind had ik er vertrouwen in. Ja.. het bevalt…ik ben er enthousiast over

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *