Wat heb ik mezelf voor kerstcadeau gegeven?

Allereerst wil ik jullie uiteraard nog het beste wensen voor 2020. Dat het een mooi jaar mag worden met goede gezondheid, succes en liefde. Het is alweer enkele maanden terug dat er hier op BeautyTopia een artikel verscheen. De reden hiervan is simpel: drukte en vermoeidheid. Maar nu dat de feestdagendrukte achter ons ligt, hoop ik meer energie te hebben om met enige regelmaat een artikel te typen. Wel heeft het artikel van vandaag een kerstsfeer. Ik deel namelijk met jullie wat ik mezelf voor kerstcadeau gegeven heb. Benieuwd? Lees dan gezellig mee..

Kerst… ik ben er dol op. Ik houd van de periode, het knusse sfeer en prachtig versierde kerstboom in huis. Kerst is by far mijn favoriete feest. En wat ook bij de kerstperiode hoort zijn cadeautjes onder de kerstboom. En dit jaar gaf ik mezelf, voor het eerst, een waardevolle cadeautje. Een cadeau waar ik enorm blij mee ben.

Toen ik besloten had om een cadeautje voor mezelf te halen, had ik nog geen idee wat het moest worden. Wel ging mijn voorkeur uit naar een gouden sieraad. Een ketting met een mooie hanger, een mooie setje oorbellen of een ring. Ja.. het was best wel lastig om een keuze te maken maar toen ik eenmaal exemplaren ging bekijken viel ik als een blok voor een prachtig gouden ring.

Ik zag het en was gelijk super enthousiast. Ook de actieprijs van € 149,99 (ipv € 249,99) was fijn. Maar desondanks twijfelde ik zoals altijd wel het geval is wanneer ik iets voor mezelf wil kopen. Ruim een weekje ging voorbij en toen er bovenop de actieprijs nog eens 30% van af ging, was ik verleid. Hup in mijn winkelwagentje en klik betaald! En slechts een dagje later hield ik in mijn hand mijn nieuwste ring vast. Een prachtig 14 karaat geelgouden ring met saffier en diamant.

14 karaat geelgouden ring met saffier en diamant
Deze 14 karaat geelgouden damesring heeft een speelse slag in drie banen. De ring is gezet met 3 saffier stenen en met 2 schitterende diamanten met een totaalgewicht van 0,01ct.

Ik ben enorm blij met mijn nieuwe ring maar baal er wel van dat de grootste ringmaat op het moment van bestellen 18 was. De ring past wel op mijn ringvinger maar ik had het graag op mijn middel- of wijsvinger willen hebben. Voor het schrijven van dit artikel bezocht ik de webshop en tot mijn grote verbazing was de maat 19.5 op voorraad. Je begrijp dat ik geneigd was deze te bestellen gezien de actieprijs nog actief is. En hoe gek is het dat ik bijna op hetzelfde moment een mailtje ontving met een 20% kortingscode omdat mijn reeds bestelde artikel helaas niet meer leverbaar scheen te zijn. En laat ik nou ook nog eens een vvv cadeaukaart met een waarde van 40 euro hebben liggen. En… er is maar slechts 1 exemplaar beschikbaar. Alles wees erop dat ik de ring moet bestellen. Tja… je raad het volgens mij al….. en klik… de ring is besteld…

Maar dan heb je twee dezelfde ring, hoor ik je al denken. Dat is inderdaad wel zo, maar ik heb drie dochters en de ring past mijn oudste prima. Maar ik kan eventueel ook voor kiezen om de ring te retourneren. Hoe dan ook, het zal zeker geen stof gaan vergaren.

Ik vind de ring prachtig en ben blij dat ik mezelf deze als kerstcadeau gegeven heb. Ik had overigens ook de bijpassende oorbellen willen hebben maar naast dat deze duurder is, is desbetreffende exemplaar inmiddels helaas ook uitverkocht

Heb jij met kerst iets voor jezelf gekocht?

Liefs,
Nicky

Volg jij mij al op Instagram?

Nicky

Ik ben Nicky, de trotse moeder van vijf kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl Ik ben een thirty-something watervrouw (lees: waterman) en een ware nail-addict. Van lekker vrouwelijke geuren kan ik maar niet genoeg krijgen en ik ben nog steeds op zoek naar mijn perfecte kleur lipstick.

Aanbevolen artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *