W7 palette In The Night

Na de twee eerste waanzinnig populaire dubes van Urban Decay Naked-palettes (In the nude en In the buff), heeft W7 nu een derde prachtig oogschaduwpalette op de markt gebracht: In the night. Dit pallete heeft net als zijn voorgangers 12 prachtige kleuren waarmee je vele ooglooks kunt maken. Dit palette is dit keer overigens géén dube van Urban Decay. Maar dat maakt dit palette zeker niet minder, integendeel!W7 palette In The Night 2Kijk eens wat een prachtige kleuren. Hoewel dit palette bedoeld is voor de zwaardere avondmake-up, kun je met deze kleuren naar mijn mening zowel de natuurlijke als smokey-eyeskant op. Ik heb nu gekozen voor een zachte oogmake-up, om te laten zien dat dit ook prima kan (en omdat ik hiermee overdag naar buiten moet).

W7 palette In The Night 3

De eerste zes kleuren
De eerste zes kleuren
De overige zes kleuren (helemaal in het hoekje nog de zwarte kleur).
De overige zes kleuren (helemaal in het hoekje nog de zwarte kleur).

Alle kleuren hebben zachte, subtiele shimmers, wat ik niet alleen mooier vind maar vaak zijn shimmeroogschaduws ook beter gepigmenteerd dan matte kleuren. En dat is met deze oogschaduws ook het geval! De pigmentatie vind ik dus prima; net zo goed als het W7 In the Nude-palette dat ik in mijn bezit heb. De enige volledig matte kleur is de zwarte kleur.

Kijk maar eens naar de swatches!

De eerste zes kleuren in daglicht
De eerste zes kleuren in daglicht
De eerste zes kleuren in flitslicht
De eerste zes kleuren in flitslicht
De laatste zes kleuren in daglicht
De laatste zes kleuren in daglicht
De laatste zes kleuren in flitslicht
De laatste zes kleuren in flitslicht

Zoals je ziet bevat het palette vooral koele, paarse en grijzige tinten, en maar twee warme kleuren (de vierde van rechts en de tweede van links). Perfect dus om daar pittige ooglooks mee te maken! Vooral bruine ogen knallen eruit met dit soort koele kleuren, en laat ik nou toevallig donkere ogen hebben. 🙂

W7 palette In The Night look W7 palette In The Night look 1Dit is de look die ik ermee gemaakt heb. Geen heavy stuff, maar een rustige look die je overdag kunt dragen. Langs de wenkbrauw en in de binnenste ooghoek heb ik de uiterst linkse kleur aangebracht; een zachtroze tint die daar heel geschikt voor is. In de arcadeboog heb ik grijs met een vleugje paars gemengd (derde en zesde kleur vanaf links). Helaas zie je op deze foto niets terug van het paars, maar real life is dat wel degelijk aanwezig. Jammerlijk genoeg moest ik deze foto’s nog steeds met mijn mobiel maken, dus de kwaliteit is sowieso al niet je van het. Langs de wimperrand heb ik een donkerbruin oogpotlood aangebracht en dat vervaagd met de warme, roodbruine kleur van het palette (vierde van rechts). Dit geheel kun je natuurlijk nog zwaarder aanzetten door bijvoorbeeld extra paars en/of roodbruin in de arcadeboog aan te brengen.

Dus ja, ik vind dit palette geweldig! Mocht je de vorige palettes al hebben, dan kun je natuurlijk helemáál veel creaties maken, hoewel je met dit palette al genoeg kanten op kunt.

Dit te gekke W7 In the Night-palette is te koop bij Beautyvoordeelshop.nl voor slechts € 6,99

16 reacties

 1. Het is echt een prachtig palette! Leuke kleurtjes 🙂

 2. zegt:

  Wauw, ik vind de kleuren echt heel erg mooi, opvallend en intens. Dit is het eerste W7 Palette dat ik graag wil hebben <3

 3. Ik vind hem heel mooi 🙂 heb hem ook!

 4. Wat heeft het palette veel pigment!

  1. zegt:

   Ja hè, dat vind ik ook! 🙂

 5. Ik heb nu in the buff en in the nude, toch denk ik dat ik deze niet ga halen. De kleuren zijn net niet helemaal mijn ding. Maar de pigmentatie is wel top!

 6. zegt:

  Ja, dit heeft w7 echt goed gedaan zeg! Helemaal mooi.

 7. zegt:

  Mooie herfst kleurtjes!

 8. eindelijk een review van dit palette! Ik zat al hierop te wachten! Dankjewel! De kleuren vind ik echt heel tof en wat heb je een mooie ooglook gemaakt!

 9. zegt:

  Ten eerste; wat een leuke nieuwe layout! Erg overzichtelijk! En wat een prachtig palette, mooie kleurtjes zitten erin..

 10. Prachtig palette!

 11. zegt:

  Weer een prachtig palet!

 12. zegt:

  Wat een prachtig palette! Het W7 In The Nude palette heb ik, en daar ben ik erg over te spreken! Ik ben niet zo van de donkere oogschaduws, maar fijn dat dit palette je bevalt! De swatches zien er goed uit! 🙂

 13. zegt:

  Wat een gaaf palette zeg! Vind de kleuren heel mooi!

 14. Super mooie kleurtjes!

 15. zegt:

  ziet er goed uit ♥

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *