W7 On the Rocks Eye Colour palette Review

De W7 On the Rocks Eye Colour palette is voor mij echt weer een nieuwe toevoeging aan mijn make-up collectie. Meestal ga ik toch wel voor de vrij basic bruine tinten en dan is de afwisseling van een dergelijke palette zeer welkom. Benieuwd of dit palette een aanrader is? Lees dan gezellig verder…

De W7 On the Rocks palette bevat hele mooie maar ook iets aparte tinten zoals bordeaux rood en okergeel. En omdat er ook wat nude tinten in zitten, kun je vrijwel alle kanten op met dit palette. Je zou door de vrij neutrale kleuren voor een basic look kunnen gaan, maar ook voor een meer uitgesproken look door de iets specialere kleuren te gebruiken.

Dit palette bevat zowel matte als glimmende kleuren, wat ik persoonlijk erg fijn en handig vind. Ik houd bijvoorbeeld van om een matte kleur op mijn bewegend ooglid aan te brengen en een beetje glitter in de arcade boog. Met dit palette heb je genoeg keuze!

Toch ben ik niet geheel positief over dit W7 palette. Dit zijn de kleuren geswatched op mijn arm. Zoals je kunt zien zijn het wel hele mooie kleuren, maar niet gelijk helemaal dekkend. Ik ben, om de kleur mooi tot zijn recht te laten komen, bij de meeste kleuren er wel twee keer ingegaan. Wat je ook op de foto kunt zien is dat de kleuren best wel poederig zijn. Dit merkte ik helaas ook tijdens het aanbrengen op mijn ogen en dat is toch niet heel fijn. Wat wel helpt is een oogschaduw basis, de kleuren komen dan meteen beter tot zijn recht en het helpt ook wel iets tegen de hoeveelheid poeder.

Over de verpakking ben ik wel erg te spreken. Ik vind het goud in combinatie met het blauw erg mooi staan. Het is mooi vormgegeven. Naast een spiegeltje zit er ook nog een kwastje in de verpakking om de oogschaduw eventueel mee aan te brengen. Een pluspunt wat mij betreft. De namen van de w7 paletten vind ik ook altijd erg leuk bedacht, zoals hier ON THE ROCKS.

Dit zijn de kleuren in het doosje. Er zijn dus veel verschillende kleuren, wat dit palette erg leuk maakt. Dat de kleuren zo poederig zijn stoort mij wel een beetje, omdat je dan vaak een beetje fall-out hebt.
De W7 On the Rocks Eye Colour palette heeft, naar mijn mening, zowel voor- als nadelen. Pluspunten zijn: de kleuren zijn mooi, het is een gevarieerd palette, de kleuren zijn prima te blenden en het spiegeltje en het kwastje zijn een voordeel. Dit maakt dat het palette erg compact is. Groot nadeel is dat de kleuren wat poederig zijn maar ook dat je sommige kleuren echt moet opbouwen voordat ze goed zichtbaar zijn.
Al met al heeft dit palette een leuk prijsje en rekening houden hiermee is het een prima paletje. Uiteraard mits het feit dat de kleuren een beetje poederig zijn jou niet veel uitmaakt.

Door: Isabel

1 reactie

  1. zegt:

    Ik ben ook niet echt enthousiast over dit palette, maar voor die prijs mogen we eigenlijk niet klagen 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *