W7 Delicious Naturel & Berry Eye Colour Palette

Het cosmeticamerk W7 is een budgetmerk dat vooral bekend staat om zijn dupes van bekende merken. W7 maakte van het bekende Anastasia Bevery Hills eyeshadowpalette een goedkopere variant, namelijk de W7 Delicious Naturel & Berry oogschaduw palette. Het palette bevat verschillende tinten beige, bruin en berry. Een palette dat geschikt is voor mooie ooglooks.

De W7 Delicious palette ziet er niet zo luxe uit als het origineel, maar het palette spreekt me wel aan. Het doosje is gemaakt van karton met een prachtige paarse waas. Op de achterkant van het palette vind je extra informatie terug over het palette, zoals de ingrediënten en de kleuren die het palette bevat. De kleuren hebben allemaal een mooie en warme tint.

De binnenkant van het palette bevat een grote spiegel en onder de kleuren vind je een kwastje terug waarmee je de oogschaduw kan aanbrengen. Het doosje is voorzien van een magnetische sluiting. De kleuren zien er alleszins prachtig uit.

De oogschaduws hebben verschillende finishes gaande van mat tot glanzend. Een minpunt is dat de oogschaduws vrij zacht zijn waardoor ze heel broos zijn en veel poeder afgeven. Je moet even opletten met het aanbrengen van de kleuren, want voor je het weet hangt er een deel van de oogschaduw op de rest van je gezicht.

Dit zijn de swatches van de bovenste rij kleuren. In totaal gaat het om zeven kleuren, maar eigenlijk zie je drie kleuren goed. De eerste vier zijn heel naturel waardoor je ze amper ziet. Bij goedkopere oogschaduw paletten vallen de meest naturelle kleuren vaak niet op, wat wel jammer is.

De swatches van de onderste kleuren maken alles wel weer goed. Deze kleuren vallen meteen op, mooie pigmentatie. De kleuren kan ik helaas niet vergelijken met het originele palette, maar het zijn kleuren die me aanspreken en waarmee je zeker een prachtige ooglook kan maken.

Het palette bevat 14 prachtige kleuren. De eerste matte kleuren zijn wat minder en vallen niet op, maar deze gebruik je vast ook niet zoveel. Helaas valt de kwaliteit van het palette tegen. De oogschaduws zijn enorm brokkelig waardoor de kleuren makkelijk door elkaar gaan zitten bij het maken van een ooglook. Heel jammer, want de kleuren zijn echt wel prachtig!

Groetjes,
Michaëla

Aanbevolen artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *