W.I.C by Herôme Stylish Russia + Swatches

Russia oftewel Rusland is een land dat, wanneer ik eraan denk, er meerdere dingen bij mij in gedachte opkomen. Allereerst natuurlijk dik ingepakte mensen door de kou, de vele prachtige gebouwen en de vele verschillende, prachtige babushkapoppen die naadloos in elkaar passen. Rusland is een land dat tot de verbeelding spreekt en veel meer dan bovengenoemd. De steden zijn hip en happening! En op stijlgebied kom je er prima aan je trekken in fancy restaurants, winkels en clubs. W.I.C. by Herôme laat je dus graag kennismaken met… Stylish Russia.

De collectie Stylish Russia bestaat uit zes zeer uiteenlopende hippe kleuren dat Rusland weerspiegelt. Een collectie die twee creamy, twee metalic en twee glitterlakken bevat. Voor iedere nagellakliefhebster zit er zeker een passende lak bij.

De eerste stop is Samara. r ligt een kleine duizend kilometer ten oosten van de hoofdstad Moskou en heeft ruim 1,1 miljoen inwoners. Deze bruisende miljoenenstad geeft haar naam aan een opvallend, intens rozerode/paarse lak. Voor elegante nagels tijdens een clubavond is deze kleur zeer geschikt. Deze kleur dekt in slechts één laagje een laat een prachtig resultaat achter. Wanneer je goed naar de inhoud van het flesje kijkt zie je dat deze lakje subtiele shimmers heeft die op de nagels niet terug te zien zijn. Samara behoort zeker tot mijn favoriete kleur uit deze collectie.

Het roze van de stad Kazan doet denken aan lipgloss. De oplichtende shimmering mixt perfect met jeans en een eenvoudige, maar altijd stijlvolle witte blouse. Prima voor een dagje shoppen. Deze kleurtje lakt licht streperig maar is zeker niet storend. Kazan dekt prima in twee laagjes, heeft een metalic finish en is gewoon een lief kleurtje.

De derde lak in de rij is St. Petersburg. Het sprookjesachtige Sint-Petersburg is na Moskou de belangrijkste stad van Rusland en is met zijn prachtige gebouwen een toeristische trekpleister. In de vele tuinen, paleizen en parken blinkt het diepe goud je tegemoet. Aan het warme goud van St. Petersburg is een tipje rood toegevoegd, wat een prachtige diepe schittering vormt. St. Petersburg dekt met twee laagjes prima.

Perm is de naam van een grote Russische stad. Deze stad staat ook wel bekend om haar theaters. W.I.C. ving het theatrale en wereldse van de grote stad Perm in een magnifiek paarsrood, verrijkt met glitters. Ik ben normaliter niet zo weg van glitter nagellakjes maar deze perm vind ik wel wat hebben. Perm heeft voor het beste resultaat meerdere laagjes nodig en is ideaal voor een glitter-en-glamouravond.

Wil je aandacht trekken met je nagels, dan is Volgograd een geschikte kleur. Het heldere rood van Volgograd is lekker fel en niet te missen. Anno 2012 is rood een ware must have: je scoort er altijd mee. Draag het met polkadots en donkere jeans: succes verzekerd. Volgograd dekt met twee laagjes redelijk, een derde laagje zou daarom zeker niet overbodig zijn. Het lakje heeft een creamy finish.

De Stylish Russia-tour eindigt in de bijzondere Yekaterinburg. Het matte zilver van deze stad is net zo speciaal. Met deze kleur schitteren jouw nagels als het maanlicht. Yekaterinburg heeft meerdere laagjes nodig om goed te dekken. Om net een andere tintje te krijgen kun je één laagje van deze kleurtje over de andere kleurtjes lakken. Zelf vind ik de combinatie van Kazan en Yekaterinburg een leuk eindresultaat hebben.

W.I.C. by Herôme Stylish Russia is vanaf november te koop in diverse drogisterijen, parfumerieën en via www.herome.com. Je hebt al een W.I.C. by Herôme nagellak voor €7,50 en twee stuks voor €12,50.

Wat vind jij van deze Stylish Russia collectie?

3 reacties

  1. Lisa zegt:

    Volgograd vind ik super mooi, deze wil ik zeker

  2. Debbie zegt:

    Ik vind ze allemaal wel mooi, zeer verschillend

  3. zegt:

    Ik vind Samara mooi!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *