Vloeibare nagellakdroger

Sinds ik geregeld gebruik maak van nagellak kamp ik met hetzelfde probleem: het gebrek aan geduld om mijn vers gelakte nagels goed te laten drogen. Dit is dan ook het reden dat mijn gelakte nagels er nooit zo uitzien als dat ze eigenlijk zouden moeten. En dat is natuurlijk zonde. Een optie is de aanschaaf van een sneldrogende nagellak. Maar aangezien ik in mijn kast al veel ‘gewone’ nagellakjes heb waar ik eigenlijk dol op ben, wil ik ze ook graag blijven gebruiken. Maar dan zonder al te lang te hoeven wachten totdat de laagjes droog zijn.

Toen ik laatst tijdens het shoppen deze vloeibare nagellakdroger van Yves Rocher tegenkwam kon ik deze dan ook niet laten staan. Ik was heel erg benieuwd en ongeduldig om het spul uit te proberen. Volgens de productomschrijving moet één druppeltje op je pasgelakte nagel genoeg zijn om de nagellak onmiddellijk droog te krijgen en wordt hij sneller hard. Mijn interesse was zeker gewekt.

Met goede moed nam ik eenmaal thuis de proef op de som. Overweldigend was ik helaas niet over het resultaat van deze vloeibare nagellakdroger. Wellicht had ik een te hoge verwachting. Het versnelt weliswaar de droogtijd maar dat het product onmiddellijk je pasgelakte nagels droogt is niet het geval.

Op de foto kun je goed het resultaat zien. De gebruikte nagellak is de Sans Soucis natural colors welk van zichzelf al (redelijk) snel droogt. Twee laagjes nagellak heb ik aangebracht en vervolgens de vloeibare nagellakdroger erover heen. Na ruim 5 seconden heb ik het stukje wc papier op de lak gedaan en lichtje aangedrukt. Zoals je kunt zien is er een behoorlijk hoevelheid van de nagellak op de wc papier achter gebleven. 

Deze  vloeibare nagellakdroger van Yves Rocher heeft niet voldaan aan hetgeen de productomschrijving beloofd.  Voor mij blijft deze vloeibare nagellakdroger van Yves Rocher dan ook bij een eenmalig aanschaf.

 

 Question: Ken jij deze vloeibare nagellakdroger van Yves Rocher al? Wat vind jij ervan?

2 reacties

 1. zegt:

  Het werkt echt geweldig, ik heb bijna nooit zin op mijn nagels te laten drogen.
  Maar nu ik dit tegenkwam duurde het niet lang, het is een erg goed product.
  Maar wat je moet doen is: als je het op je natte nagels doet, druppelt het vloeistof wel.
  Dus dan moet je met een watje of een wattenstaafje het aan de zijkant van je nagels weghalen. Gr Demi

 2. ester zegt:

  Same probleme over here! Het werkt niet zoals het beschreven staat op de site. Begrijp ook niet dat het bij andere mensen wel werkt. Misschien hadden die mensen al een sneldrogende nagellak gebruikt en denken ze dat het idd snel droogt. Ik zal het anders ook niet weten, of wij doen het verkeerd…….

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *