Beauty, Headlines handverzorging, Herome, Herôme nagelverzorging workshop, mommyonline.nl, nagellak, nagelverzorging, workshop

Verslag + Winctie Herôme nagelverzorging workshop

Zaterdag 24 november was het zover. In het Amstel Hotel in Amsterdam werd een workshop hand- en nagelverzorging georganiseerd door Herôme in samenwerking met Etos. We werden ontvangen in de mooie hal van het hotel waar onze jas aangenomen werd. Hierna hebben Nicky en ik de zaal alvast even mogen bekijken en wat beeldmateriaal en foto’s mogen maken. In de prachtige entourage van de Spiegelzaal stonden er tien tafels mooi ‘gedekt’ met allemaal producten van Herôme, die voor de workshop nodig zijn.

Het doel van de workshop was om te leren hoe je het beste je handen en nagels kunt verzorgen. Met name in de koude winterse maanden hebben je handen extra verzorging nodig. Zo werd er uitgelegd dat je nagels uit drie lagen bestaan, en hoe je door een gezonde nagelriem de nagelgroei kunt bevorderen. Maar ook op welke wijze je het beste je nagels kunt vijlen en waarom het gebruik van een glazen nagelvijl de voorkeur heeft. En waarom je je nagels eigenlijk niet mag knippen maar alleen vijlen.

Tijdens de stap voor stap uitleg, hoe je je handen het beste kunt verzorgen en welke producten je daarvoor het beste kunt gebruiken, mochten we de producten aan tafel zelf ook uitproberen. Voor de pauze was er een uitleg over handverzorging. Na de pauze kwamen de nagels en lakken aan bod.

Bekijk hieronder het filmpje

Het was een leuke en informatieve dag waarin ik veel heb geleerd. Alles was netjes verzorgd en zag er prima uit. Heel duidelijke uitleg en vriendelijke dames die ons hielpen. Uiteindelijk kregen we nog een zeer goed gevulde goodybag mee, en konden we bij de Etos nog een gratis product ophalen. Al met al een heel leuke dag!

En dan nog enkele foto’s

Winnen:

Ben jij ook zo benieuwd wat er in de goed gevulde goodybag zit? Je maakt kans op deze goodybag met producten voor hand en nagelverzorging t.w.v. €50,-!. Kans maken? Volg Beautytopia  via Bloglovin , retweet het volgendeDoe mee met de winactie @BeautytopiaNL en maak kans op een goed gevulde goodybag @HeromeCosmetics http://bit.ly/Xh8N0X en laat hieronder een berichtje achter waarin je schrijft dat je meedoet. 

Actie loopt van maandag 3 december tot en met maandag 17 december 2012

  1. Super leuke actie, de spulletjes van Herome zijn ook echt té heerlijk, dus de goodiebag is meer dan welkom!! Super!! Ik doe uiteraard mee via twitter; @yvonnjapon

  2. Wat een leuke wintactie weer, ik volg en rt natuurlijk en zou zo blij worden van een Herome goodiebag! Wat een merk voor mij als studente niet echt binnen handbereik.

    Liefs charlotte
    @charlotteDR89

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.