Headlines, Nagels nagellak, review, Swatches, Urban Decay Rollergirl Nails set

Urban Decay Rollergirl Nails set Review

Mijn liefde voor nagellak blijft toenemen en enkele high-ends merken zou ik nog heel graag aan mijn collectie willen toevoegen. Eentje hiervan is zeker Urban Decay, ik heb namelijk nog nooit een lakje van dit merk uitgeprobeerd. Het merk is door velen geliefd en als het om hun nagellakken gaat ben ik verkocht. Alleen al de vrolijke en kleurrijke verpakkingen en het uiterlijk van de lakken doen mijn hartje sneller kloppen.

Urban Decay Rollergirl Nails set 2 Urban Decay Rollergirl Nails set 3Ik stel je graag voor aan dit prachtige nagellaksetje met de naam Rollergirl. Dit Urban Decay Rollergirl Nails set  is een oldie maar prachtig blijft het zeker. De collectie waar dit nagellaksetje onderdeel van is, is door de jaren 70 geïnspireerd. Dit was de tijd dat de Rollergirls en disco met alle gedurfde kleuren nogal populair waren. De Rollergirl Nails set bestaat uit 6 mini-nagellakjes met elk een inhoud van 5 ml. De lakjes zijn divers, er zitten zowel felgekleurde als zachte kleuren tussen en met een verschillende finish, zonder en met shimmers.

Urban Decay Rollergirl Nails set 5 Urban Decay Rollergirl Nails set 6De nagellakjes hebben ook heel mooie namen meegekregen; v.l.n.r Fame, Superfreak, Xanadu, Miss T, Woodstock en Love train.

Urban Decay Rollergirl Nails set 9Fame is een beige kleur met shimmers erin en dekt net met één laagjes maar toch ging ik voor een tweede laagje.

Urban Decay Rollergirl Nails set 10Superfreak is een lekker feestelijk goudkleurig metallic lakje met mooie shimmers en dekt met één laagje

Urban Decay Rollergirl Nails set 11Xanadu is een paars glitter kleurtje en heeft drie laagjes nodig om volledig te dekken.

Urban Decay Rollergirl Nails set 12Miss T is een roze kleurtje met prachtige shimmer en dekt met twee laagjes.

Urban Decay Rollergirl Nails set 13Woodstock is een felle neon roze kleurtje en dekt met 1-2 laagjes

Urban Decay Rollergirl Nails set 14Love train is een parelmoer wite lakje en dekt met drie laagjes iets minder goed als de rest.

Urban Decay Rollergirl Nails set 4 Urban Decay Rollergirl Nails set 7Ik ben tevreden over dit setje maar jammer dat ze niet allemaal even goed dekken. De lakjes zelf glijden wel lekker over de nagels en de substantie/kwaliteit is geweldig. En daarnaast is de droogtijd snel.

De Urban Decay Rollergirl Nails set is voor € 14,95 via www.beautyvoordeelshop.nl verkrijgbaar.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.