Headlines

Update + Winactie

Het is jullie vast en zeker opgevallen dat er al weken niets op Beautytopia gepubliceerd is. Hier is een simpele reden voor; drukte. De afgelopen weken waren voor mij heel druk en stressvol geweest. Ik heb denk ik alles wat onderschat waardoor ik dit niet alvorens had kunnen aankondigen.

Ik denk dat ik niemand hoef te vertellen dat er enorm veel tijd in een verhuizing gaat zitten. En als je dan nog eens een gezin van zeven personen hebt, vergt dit nog veel meer van je.

renovatieEinde april zijn we met het hele gezin tijdelijk verhuisd. Onze eigen woning moest worden gerenoveerd en om dit mogelijk te maken moesten we het volledig leeg achterlaten. De renovatie is inmiddels achter de rug en zijn wij weer druk aan het verhuizen.  We hebben ruim twee weken geleden de sleutels gekregen maar er moest nog veel schilderwerk uitgevoerd worden waar ik totaal niet op gerekend had.

Moet zeggen dat ik van het twee keer verhuizen enorm uitgeput ben. Ik kan dan ook niet wachten totdat we met alles klaar zijn en de rust weer terugkeert. Ik tel de dagen af.

Nu het einde eindelijk in zicht is en ik redelijk wat meer rust (in mijn hoofd) heb zal ik vanaf deze week als vanouds, om de dag,  artikelen gaan publiceren.

Voor nu laat ik jullie achter met een kleine winactie. winactie

Wat moet je doen om kans te maken?

-Volg Beautytopia via bloglovin
-Volg Missgorgeous via instagram
-Laat hieronder een berichtje achter dat je mee doet, let erop dat je een geldig mailadres invult! Maandag 29 juni zal ik onder dit blogpost de winnaar bekend maken.

  1. Ahh super leuk! Hopelijk ben ik nog op tijd. Ik doe namelijk graag mee. Ik volg je op bloglovin en op instagram! Ben vooral erg benieuwd naar de eyebrow kit, dat gebruik ik nu namelijk niet!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.