Update afwezigheid en verder met bloggen

Het is jou ongetwijfeld ook al opgevallen dat ik een hele tijd niks geplaatst heb. Reden hiervoor? De afgelopen maanden zijn voor mij enorm hectisch geweest. Ik besefte dan ook niet eens goed dat mijn laatste artikel alweer van ruim 5 maanden terug is. Dit was absoluut niet mijn intentie geweest maar het heeft gewoon zo gelopen. Door alle drukte van een groot gezin, de Corona virus maar vooral door mijn relatiebreuk en de emotionele achtbaan waar ik in ben beland. Ik merkte dan ook dat ik de tijd maar vooral energie niet kon vinden om artikelen te schrijven. Super zonde natuurlijk, want ik blijf het bloggen leuk vinden!

Zoals ik hierboven al aangeeft is mijn relatie van 20 jaar voorbij, en dit met veel ellende, drama en woede. Meer hier over kun je hier op Mommyonline.nl lezen. De scholen zijn hier in Amsterdam weer begonnen en probeer ik dan ook langzaam maar zeker weer alles op te pakken en dus ook het bloggen. Mijn streven is om te proberen om minimaal 1 artikel in de week te plaatsen. Pin me er aub nog niet op vast want emotioneel moet ik nog veel verwerken. En ik moet ook weer hier opnieuw mijn draai in proberen te vinden. Ik heb echter vertrouwen dat het goed komt en ik heb er ook gewoon weer zin in. Het is een fijne afleiding die ik, in deze tijden, zeker goed kan gebruiken.

Hoe was jouw zomervakantie?

Liefs,
Nicky

Volg jij mij al op Instagram?

Over de auteur

Ik ben Nicky, de trotse moeder van vijf kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl Ik ben een thirty-something watervrouw (lees: waterman) en een ware nail-addict. Van lekker vrouwelijke geuren kan ik maar niet genoeg krijgen en ik ben nog steeds op zoek naar mijn perfecte kleur lipstick.

4 reacties

 1. zegt:

  Wat heftig allemaal
  Sterkte

  1. zegt:

   Dankjewel!

 2. zegt:

  Hey Nicky, jeetje wat ontzettend erg allemaal. Ik heb het gelezen op je andere blog. Schrok er best ff van. Kan me heel goed voorstellen dat je wel ff iets anders aan je hoofd had de afgelopen tijd. Ben blij je in ieder geval hier weer te lezen dan gaat het (gok ik) weer ietsje beter met je. Bloggen kan wat dat betreft ook een hele fijne uitlaatklep/afleiding zijn. In ieder geval heel veel sterkte met alles en neem lekker je tijd. Wij wachten wel ?. Veel liefs, Deb

  1. zegt:

   Bedankt voor je lieve woordjes, Deb. Het gaat naar omstandigheden ietsje beter, de schrik van alles is er zeg maar van af. Bloggen helpt inderdaad om mijn gedachten op iets anders te laten richten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *