Unboxing Nailbox ‘Nice To Meet You!’

We hebben er allemaal vol verwachting erop gewacht en nu is het zover. De allereerste Nailbox is een feit!
Wellicht had je al meegekregen dat er een Nailbox uitgebracht zal gaan worden of misschien is het jou helemaal ontgaan. Hoe dan ook Nederland heeft haar allereerste maandelijkse Nailbox en vandaag laat ik je zien wat er in deze eerste box zit. Het reviewen van de producten komt later nog aanbod.
Inhoud Nailbox Nice to know you!Unboxing Nailbox ‘Nice to meet you!’ 

Inhoud Nailbox 'Nice to know you! 3la laque is de nieuwste nagellak collectie van Bourjois. In de Nailbox vind je de kleur ‘Chair Et Tendre’ een liefelijk roze kleurtje dat denk ik bij iedereen wel staat. 

Inhoud Nailbox 'Nice to know you! 6Vivien Kondor is een merk dat ik zelf nog niet kennis meegemaakt heb, daarom vind ik het dan ook leuk dat dit lakje in de Nailbox zit. Dit kleurtje heet Mint green en als je het mij vraagt een mooi kleurtje voor de tijd van het jaar.

Inhoud Nailbox 'Nice to know you! 2China Glaze The Great Outdoors collection is de nieuwste nagellakcollectie van dit merk. Er zitten prachtige kleuren voor de herfst in deze collectie. In de Nailbox vind je één van de trendy lakjes en wij ontvingen My Lodge or yours, een mauve kleurige nagellak met een tikkeltje roze erin. 

Inhoud Nailbox 'Nice to know you! 4Sally Hansen Nail Growth Miracle Serum moet de natuurlijke groei van de nagels stimuleren.  Je nagels zullen sneller en gezonder groeien, en het verzorgt eveneens de nagelriemen. 

La Femme Nail Art Glitters 0

Inhoud Nailbox 'Nice to know you! 1De nailbox heeft ook aan de nail art liefhebbers gedacht. In de box vind je een grote wiel met nail art glitters van La Femme. En daarnaast een Bundle Monster Stamping Plate met verschillende afbeeldingen.

Inhoud Nailbox 'Nice to know you! 5En tenslotte zit er een Rainforest Shine Shampoo van The Body Shop in de box. Dit is een revitaliserende, milde shampoo die effectief reinigt voor normaal tot droog haar.

In totaal zitten er 7 producten in deze eerste Nailbox wat ik erg netjes vind.
De Nailbox kan in principe nog tot 15 oktober besteld worden, maar op=op.

Wat vindt jij van de Nailbox en haar inhoud?

Aanbevolen artikelen

7 Reacties

  1. Wat een super leuke box!

  2. Leuke inhoud! Zeker voor dames die gek zijn op het maken van nailarts 🙂

    1. Dat is zo, anders is het niet veel aan wanneer je je niet met nagellakken en nail art bezig houd.

  3. Vind t een leuke box maar waarom die shampoo? Dat snap ik niet hoor.

    1. Hahahah. Dat is voor de afwisseling. De meesten vinden dit juist leuk. Maar ik begrijp ook wel dat je misschien liever alleen maar nagel- en hand producten erin had willen zien.

  4. Mooie inhoud toch wel, vooral die nude kleurige nagellak 🙂

    1. Die is inderdaad erg mooi, zeker wanneer je de swatches van Miriam van nailtalk gezien hebt 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *