Notice: mysqli_real_connect(): Setting mysql connection to use "beautytopia.nl.mysql.service.one.com" in /customers/5/f/9/beautytopia.nl/httpd.www/cms/wp-includes/class-wpdb.php on line 1987 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/5/f/9/beautytopia.nl/httpd.www/cms/wp-includes/class-wpdb.php:1987) in /customers/5/f/9/beautytopia.nl/httpd.www/cms/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 604 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/5/f/9/beautytopia.nl/httpd.www/cms/wp-includes/class-wpdb.php:1987) in /customers/5/f/9/beautytopia.nl/httpd.www/cms/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 612 Unboxing Juli Nailbox Ocean Dreams - Beautytopia

Unboxing Juli Nailbox Ocean Dreams

Ondanks dat ik naar eigen zeggen ontiegelijk veel nagellakken bezit zijn er nog steeds vele merken die er in mijn collectie ontbreken. En gezien het voor een ware nagellakliefhebber als ik altijd wel een feestje is om nieuwe merken uit te proberen, ben ik bijzonder enthousiast over de juli Nailbox.

unboxing nailbox juli 2De juli Nailbox Ocean Dreams introduceert twee merken waar ik al lange tijden erg benieuwd naar was. Twee merken waarvan ik in ‘nagellakland’ veel voorbij heb zien komen en nu kan ik beide zelf uitproberen.

unboxing nailbox juli 4Layla is een Italiaans cosmeticamerk en is in Nederland relatief nieuw maar wordt goed ontvangen. Het merk heeft een ruime collectie bestaande uit diverse finishes. Layla Mermaid Spell is afkomstig uit de holografische collectie en is een mooie lichtblauwe kleur met een zeer sterk holografisch effect. De substantie van dit lakje is wat aan de dunne kant waardoor je toch wel voorzichtig te werk moet gaan. Dit pareltje heeft 3 dunne laagjes nodig om tot volledige dekking te komen maar is het meer dan waard. Mermaid Spell droogt lekker snel maar mat op en dwingt je om te blijven kijken, vooral in het zonlicht word je erdoor betovert.

unboxing nailbox juli 5Voor lakjes met een glossy finish heb ik een zwakte en de lakjes van Nails Inc. hebben een hoog glans-gehalte. Je kunt dus wel begrijpen dat ik een groot fan ben van dit Britse merk. Nails Inc. Mercer Street is een prachtige helderblauwe kleur uit de ‘gel effect’-collectie en over zijn prachtige finish valt weinig op aan te merken. Prachtig gewoon! De substantie van dit lakje is goed mee te werken en de dekking is prima in orde.

unboxing nailbox juli 7Voor Cuccio Massege in a Bottle ben ik als een blok gevallen. Wat een prachtig lakje is het! Massege in a Bottle is een lilakleurig parelmoerlakje met een prachtige glans. Dit lakje lakt fijn, droogt snel en heeft genoeg aan 2 laagjes.

unboxing nailbox juliDe juli Nailbox Ocean Dreams bevat naast de hierboven genoemde drie fullsize nagellakken ook nog een nagelsticker, 3x swatch sticks en een zakje met goudkleurige ankertjes om je nagels mee op te leuken.

De Nailbox kost wanneer je het ‘los’ besteld €19,49 maar neem je bijvoorbeeld een 3- of 6 maanden abonnement dan kom je wat goedkoper uit.  Meer informatie over de Nailbox vind je op www.nailbox.nl

Nicky

Ik ben Nicky, de trotse moeder van vijf kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl Ik ben een thirty-something watervrouw (lees: waterman) en een ware nail-addict. Van lekker vrouwelijke geuren kan ik maar niet genoeg krijgen en ik ben nog steeds op zoek naar mijn perfecte kleur lipstick.

Aanbevolen artikelen

4 Reacties

  1. Jaaaadie cuccio heeft ook mijn hart gestoken! Nails inc valt nooit tegen en de layla valt ook in de smaak. Alle 3 greoon top!

  2. Oeh, ze zien er erg goed uit 🙂
    Misschien een keer proberen

  3. Wat leuk zo’n Nailbox! Ik ga die site even checken!

  4. Het ziet er zo mooi en aantrekkelijk uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *