Unboxing januari Nailbox ‘A Winter Tale’

Het vierde en tevens eerste Nailbox van 2016 is een feit. De januari editie van de Nailbox staat zo als haar naam doet vermoeden in het teken van de winter. De Nailbox ‘A winter Tale’ bevat dan ook winterse inhoud om jouw eigen winterse nail art mee te creëren.nailbox januari 2016Voor wie de Nailbox nog niet kende, dit is een maandelijkse subscription box dat zich geheel op de handen richt. Ben je dus geen nagellakliefhebber dan is dit geen box voor jou. Maar als dit wel het geval is dan is het zeker wel de moeite om de box eens uit te proberen. De Nailbox kan zowel los als in abonnement vorm besteld worden. Ben je benieuwd wat je van de januari Nailbox kunt verwachten? Lees dan snel verder

De Nailbox ‘A winter Tale’ heeft meerdere inhoud, wel dezelfde merken maar kleuren kunnen verschillen.

Om te beginnen zit er heel toepasselijk, als extraatje, een gelukskoekje in deze Nailbox. Voor een januari box is dit leuk bedacht.

De januari Nailbox ‘A winter Tale’ bevat vijf producten waarvan vier nagellakken. De vijfde product is een winterse nail art stickers. De nagellakkleuren zijn mooi op elkaar afgestemd en passen goed binnen de thema. Ook de merken in deze box zijn goed uitgezocht; twee budget en twee duurdere merken.
De nagellak merken in deze box zijn;

  • Nails Essentials
  • Color Club
  • Nails Inc
  • Morgan Taylor

nailbox jan 2016 2Swatches van deze lakjes houden jullie nog van mij tegoed!

De januari Nailbox heeft een mooi thema met een geslaagde inhoud met enkel fullsize producten. De box heeft een waarde van over de €40,- De Nailbox kost wanneer je het ‘los’ besteld €19,49 maar neem je bijvoorbeeld een 3- of 6 maanden abonnement dan kom je goedkoper uit.  Meer informatie over de Nailbox vind je op www.nailbox.nl

Over de auteur

Ik ben Nicky, de trotse moeder van vijf kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl Ik ben een thirty-something watervrouw (lees: waterman) en een ware nail-addict. Van lekker vrouwelijke geuren kan ik maar niet genoeg krijgen en ik ben nog steeds op zoek naar mijn perfecte kleur lipstick.

2 reacties

  1. zegt:

    Zie der echt mooie kleuren uit.

  2. zegt:

    Wat een mooie lakjes! Benieuwd naar de swatches 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *