Unboxing: Beautybox januari winter musthaves

Een weekje later dan gepland en verwacht, maar de beautybox is finally geleverd. Als het goed is wordt dit mijn laatste beautybox, want mijn abonnement heb ik beëindigd. Alleen weet ik niet zeker of ik binnen de gestelde veertien dagen zit, zo niet ontvang ik aankomende maand voor de laatst keer de box. Ik heb de box nu zes maanden kunnen uitproberen en ik moet eerlijk zeggen dat de inhoud mij toch wel tegengevallen is. De beautybox is leuk, maar het is niet echt naar mijn smaak. De box bevalt naar mijn mening vaak haarproducten, dat is niet mijn ding, en crèmes. Bodylotions en dergelijke zijn prettig maar voor mij hoeft het niet bij elke editie in de box te zitten. In de zes maanden dat ik de box ontvangen heb had ik het leuk gevonden om minstens één keer een oogschaduw te ontvangen. Maar goed… genoeg erover, nu de inhoud van de januari beautybox.

beautybox jan. inhoudHet thema van de januari-editie is ‘winter-musthaves’. In deze box vind je dus dan ook benodigdheden om je huid en lichaam extra te verwennen. Zoals we allemaal weten is het belangrijk om in de wintermaanden extra aandacht aan jezelf en je kwetsbare huid te besteden. In de box zit naast de standaard vijf producten een extraatje. Ook dit keer zal ik enkel de inhoud laten zien en geen uitgebreid artikel erbij. Kijk maar mee!

dove face maskpalmer'srocroc 1geurkaarsDe inhoud van deze winter-musthaves-editie vind ik om eerlijk te zijn tegenvallen. Het zijn weliswaar verzorgende producten maar voor mij geen ‘wow’-gevoel. De bodylotion van Dove ruikt heerlijk en trekt snel in de huid. De Palmer’s lipbalm lijkt mij erg fijn. En als extraatje in de box een beautybox geurkaars in de geur van verse koffie. Erg leuk bedacht, maar koffiegeur? Ik houd niet van koffie en de geur kan ik ook niet uitstaan. Persoonlijk denk ik dat een wat algemenere geur beter was geweest.

inhoud beautybox

Wat vind je van de inhoud van deze ‘Winter Musthaves’ beautybox?

4 reacties

 1. zegt:

  Ik vind het een mooie box!

 2. zegt:

  ik vind het zeker wel een leuke inhoud 😀

 3. zegt:

  Wat een leuke box (:!

 4. zegt:

  Gave kaars, alleen die koffie geur vind ik ook een beetje apart. Lijkt me niks.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *