Uitslag winactie Beautypakketje

Een tijdje geleden kon je Beautytopia.nl aan de winactie waarbij je kans op een leuk Beauty pakketje maakte mee doen. Inmiddels is de winactie gesloten en is het tijd om de gelukkig winnaar bekend te maken. Ik wil allereerst uiteraard iedereen bedanken voor het meedoen met deze winactie. Ik vind het altijd wel lastig een winnaar uit te moeten trekken omdat ik het simpelweg ieder van jullie gun. Maar helaas kan ik maar één persoon verblijden en dat is…

De lucky winnaar is bekend: Svenja!! Van harte gefeliciteerd. Graag ontvang ik jouw gegevens en het pakketje zal zo snel mogelijk jouw kant op komen.

Door Nicky

Ik ben Nicky, de trotse moeder van vijf kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl Ik ben een thirty-something watervrouw (lees: waterman) en een ware nail-addict. Van lekker vrouwelijke geuren kan ik maar niet genoeg krijgen en ik ben nog steeds op zoek naar mijn perfecte kleur lipstick.

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.