‘Tweexy’ Nagellak Houder

Het wordt door velen omschreven als een geniale uitvinding waarmee nagels lakken super makkelijk wordt. En anno nu kunnen we met zekerheid zeggen dat er van iedere geniale uitvinding, vroeg of laat, maar in de meeste gevallen vroeg, een namaak op de markt uitgebracht zal worden. En dat is met de Tweexy niet anders.

Tweexy Nagellak houderLang hebben we er niet op hoeven wachten, de namaak van de Tweexy duikt op steeds meer plekken op en daarmee is hun verkrijgbaarheid stukken beter. De originele Tweexy heb ik nog niet in mijn handen gehad maar deze namaak doet precies wat de originele belooft. En daar draait het tenslotte om. Tweexy Nagellak houder 3Deze handige draagbare nagellakhouder in de vorm van een grote ring is gemaakt van siliconen en voorkomt knoeien tijdens het lakken. Dit product houdt nagellakflesjes stevig vast waardoor het onmogelijk wordt dat een flesje nog omvalt. Zelfs wanneer je het product met nagellak erin ondersteboven houdt (wel met dopje erop) blijft deze op zijn plek. En het mooie aan dit product is dat alle soorten nagellakflesjes er zonder gedoe in past. Dat wilt zeggen dat ieder nagellakflesje in jouw stash er dus moeiteloos in past. Hier maakt dit product mij erg blij mee!Tweexy Nagellak houder 1De ‘Tweexy’ nagellakhouder is superhandig en maakt het mogelijk om waar dan ook zonder te knoeien je nagels van een kleurtje te voorzien. Wij zijn fan! En voor de prijs hoef je het niet te laten.Tweexy Nagellak houder 4Deze Tweexy namaak nagellakhouder is verkrijgbaar in 3 vrolijke kleurtjes en is te bestellen via www.missgorgeous.nl voor een bedrag van € 4,95

2 reacties

  1. zegt:

    hij is leuk! vraag me alleen af of het echt handig is, lijkt me nogal zwaar!

  2. zegt:

    Zo grappig dit, ik vraag me alleen af hoe makkelijk je hem weer van je vingers afkrijgt zonder dat je je net gelakte nagels beschadigd..

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *