Tweedehands Games en Films zijn Hip

Heerlijk een spelletje spelen of een film kijken is een perfecte vrijetijdsbesteding, alleen zijn de prijzen van films of games vaak relatief duur. Vaak worden daardoor veel spellen en films gedownload, maar aangezien dat veel tijd kost, vaak slechte versies betreft en het niet legaal is, biedt de webshop Cheepa.nl een prachtige tussenoplossing, namelijk tweedehands producten!

Het voordeel van Tweedehands
Op de Webshop Cheepa kun je de leukste films en games tweedehands kopen, tegen 50% tot 80% van de nieuwprijs in de winkel! Zo kun je tegen een zachte prijs het spel of game kopen en mocht je het daarna weer willen verkopen, kun je ook bij Cheepa terecht. Cheepa koopt producten namelijk ook weer in.cheepa 3Consoles en Games
Met een ruim overzicht van diverse spelcomputers en spellen, heb je voldoende keuze. Zo bieden ze prachtige totaalpakketten aan, zoals bijvoorbeeld een Xbox met spellen en een racestuur of bijvoorbeeld een Wii met 10 spellen. Daarnaast bieden ze een aantal collector items aan, waaronder een speciale Zelda-editie en een Nintendo Mario editie. Naast complete pakketten bieden ze ook veel losse tweedehands games aan van Xbox, Playstation en Wii. Ben je dus op zoek naar een leuke game, neem dan eerst een kijkje op Cheepa! Alle tweedehands games en consoles zijn uitvoerig getest en gecontroleerd op krassen.cheepa 22e hands Films
Wil je een leuke tweedehands Disneyfilm kijken, of een spannende horrorfilm of jeugdfilm, kan dit voordelig via de website. Op dit moment hebben ze ruim 600 films op voorraad, waardoor je voldoende keuze hebt! Van alle tweedehands films hebben ze een originele foto gemaakt, zodat je exact ziet wat je koopt. Ook geven ze een staat aan ieder product mee. Mocht er dus een film tussen zitten met wat lichte krasjes, krijgt deze een lager cijfer dan een film die er als nieuw uitziet.

Inkopen van producten
Heb je toevallig nog speelgoed liggen waar je niets meer mee doet of wil je films, consoles of spellen verkopen, kan dat ook bij Cheepa! Via het inkoopformulier kun je aangeven welke spullen je wilt verkopen, waarna je spoedig een bod krijgt. Zo hoef je niet alles los op een marktplaats te zetten, maar ben je alles in één keer kwijt. Ook is het mogelijk om je spulletjes te doneren. Dan gaat de volledige opbrengst naar het goede doel Kika.

Kom gezellig langs
Wil je eens langskomen om je spullen te verkopen of om games of films te kopen (op afspraak), ben je van harte welkom in Etten-Leur. Ze zijn iedere zaterdag geopend! Het volledige assortiment staat ook keurig in de webshop dus neem snel een kijkje!

Dit blogpost is in samenwerking met een bedrijf tot stand gekomen.

Koop je weleens tweedehands Games of Films?

Nicky

Ik ben Nicky, de trotse moeder van vijf kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl Ik ben een thirty-something watervrouw (lees: waterman) en een ware nail-addict. Van lekker vrouwelijke geuren kan ik maar niet genoeg krijgen en ik ben nog steeds op zoek naar mijn perfecte kleur lipstick.

Aanbevolen artikelen

7 Reacties

  1. Ik kende deze webshop nog niet, maar koop soms wel games tweedehands. Meestal koop ik die dan via marktplaats omdat dit meestal toch nog goedkoper is dan via een tweedehands webshop.

  2. Ik koop zelf bijna altijd tweedehands spellen, want het scheelt toch altijd wel heel erg veel met de nieuwprijs. Ik ga daarom ook zeker eens even een kijkje nemen in de webshop!

  3. Dit klinkt wel heel interessant! Ik kocht eerder altijd films, cd’s en games direct uit de winkel, maar ik merk dat ik tegenwoordig met name films sneller download en ze alleen koop als ik ze echt heel goed vind en vaker dan één keer wil gaan kijken.

  4. Wat leuk! Klinkt erg interessant! 🙂

  5. Ik koop eigenlijk best vaak 2e hands games, is altijd goedkoper en vaak werken ze gewoon precies hetzelfde!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *