Trind Voorjaar/Zomer collectie Swatches en Review

Trind is een merk waarbij ik altijd erg uitkijk naar de seizoencollectie. Hun lakken zijn niet alleen maar prachtig van kleur maar ze zorgen er tevens voor dat je nagels in optimale conditie blijven en dat hebben mijn kwetsbare nagels meer dan nodig. Tegen prachtig gelakte nagels en verzorging zeg ik zeker ja!Trind voorjaar 2014 1Voor het voorjaar en de zomer van 2014 heeft Trind een collectie met zes gelimiteerde kleuren nagellak met de naam Beauty & the Beach gelanceerd. Deze heldere en zonnige tinten bevatten levendig groen, prachtig turquoise, diep parelmoerblauw, zonnig geel, bubblegumroze en verzadigd scharlakenroze. Precies de juiste kleuren om de warme maanden trendy en vrolijk door te komen.Trind CC198 Appletini 01Trind CC198 Appletin 1Trind CC198 Appletini is een levendig groen lakje met zeer subtiele glinstering waarmee je ongetwijfeld op zult vallen. Deze heeft een crème finish en dekt goed met twee laagjes.Trind CC199 Mint JulepTrind CC199 Mint Julep 00Ik houd wel van het soort kleuren dat tussen twee kleuren ligt. Trind CC199 Mint Julep is een prachtig turquoise tint die doet denken aan tropische stranden. Ook dit lakje heeft een crème finish maar bevat geen glinstering en is prima dekkend met twee laagjes.Trind CC200 Surf’s upPrachtig diep parelmoerblauw is deze CC200 Surf’s up. Dit kleurtje dekt prima in wederom twee laagjes.Trind CC201 Mellow YellowTrind CC201 Mellow Yellow 0Terwijl de meeste gele lakjes in mijn stash tot wel drie laagjes nodig hebben om volledig te dekken neemt deze zeer zonnige gele lak met de toffe naam CC201 Mellow Yellow genoegen met twee laagjes. Een prachtig diepgeel lakje met glossy finish dat je humeur direct opvrolijkt.Trind CC202 Burst my Bubble 0Een zomercollectie zonder de kleuren geel en roze is naar mijn mening niet compleet. Deze CC202 Burst my Bubble is girly bubblegumroze met een koele ondertoon. Het kleurtje is mierzoet en dekt met twee laagjes!Trind Miss O’Hara.jpg 0Trind Miss O’Hara 01Miss O’Hara vind ik persoonlijk een wow-kleurtje! Schreef ik zojuist dat Burst my Bubble mierzoet is; Miss O’Hara zorgt ervoor dat je tanden eruit vallen, zo zoet is zij. Een prachtig dieproze, frambozenkleurtje! (de kleur wijkt helaas wat af)Trind voorjaar 2014 0Trind Beauty & the Beach-collectie is één en al vrolijkheid. Een collectie naar mijn smaak, lekker glossy en goed dekkend! Met deze fleurige kleuren moet je wel voor nagelverkleuring oppassen, een goede base coat is wel aan te bevelen.Trind voorjaar 2014 2De gelimiteerde Beauty & the Beach-collectie zal in de winkels beschikbaar zijn vanaf maart 2014. Advies verkoopprijs voor één flesje is € 10,12. Ga naar www.trind.com voor meer informatie en verkoopadressen.

Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd.

Over de auteur

Ik ben Nicky, de trotse moeder van vijf kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl Ik ben een thirty-something watervrouw (lees: waterman) en een ware nail-addict. Van lekker vrouwelijke geuren kan ik maar niet genoeg krijgen en ik ben nog steeds op zoek naar mijn perfecte kleur lipstick.

17 reacties

 1. zegt:

  Hele vrolijke kleurtjes, vind de roze kleur erg schattig!

 2. zegt:

  Wat een mooie lieve kleurtjes! Ik krijg meteen zin in het voorjaar! Ze lijken ook beter te dekken dan de meeste andere nagellakken, klopt dat? Ik denk dat ik er ook maar eens eentje ga aanschaffen om te proberen!

  1. Dit collectie dekt inderdaad goed. Ik ben gewend om minimaal 3 laagjes te doen maar hier zeker niet nodig. Het zijn mooie kleuren.

 3. zegt:

  Ik vind dit echt een hele leuke collectie! Vooral Miss O’Hara is mooi 🙂

 4. Wat een ontzettend mooie lente/zomer kleurtjes! Je hebt ze erg mooi gelakt.
  Liefs, Felicia

  1. Dank je wel. Het zijn inderdaad hele mooie kleuren.

 5. zegt:

  Die roze vind ik echt heel mooi, zo lekker fel.

 6. Jeetje wat mooi! Ik heb de mijne net binnen, ik ga ze eind van het week ook eens swatchen. 🙂

 7. zegt:

  Wat een mooie lakjes! Mint Julep is mijn favoriet! Mooie swatches heb je gemaakt!

  1. In het echt is dit kleurtje nog mooier! Bedankt 🙂

 8. zegt:

  Wat een mooie en vrolijke kleurtjes allemaal! Vooral Appletini is zeker wel mijn favoriet.

 9. Wat een mooie lakjes 😀 !! leuk voor de lente en zomer

 10. De blauwe en roze kleur zijn prachtig!

 11. zegt:

  Wauw wat een prachtige nagellakjes! Lekker fel allemaal! 🙂 Het gele kleurtje vind ik geweldig!

 12. zegt:

  Jeetje, wat een leuke collectie. Ik vind alle kleuren mooi, perfect voor de zomer!

 13. zegt:

  Ik vind de kleurtjes echt super leuk! Mooie foto’s heb je ook gemaakt zeg! 🙂

 14. zegt:

  Burst my bubble is mooi! Ben gek op roze kleurtjes. X

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *