Trind Time for Treats Review + Swatches

Wat kan ik toch ontzettend blij zijn met nieuwe nagellakjes. Voor de feestdagen komen diverse merken met nieuwe collecties en zo ook een van mijn favoriete nagellakmerken:Trind. Voor het najaar en de winter heeft Trind een collectie gelanceerd om je nagels lekker mee te verwennen. Want dankzij de verzorgende bestanddelen geven de lakken van Trind je nagels niet enkel een mooi kleurtje maar verzorgen ze je nagels daarbij ook nog eens.
Trind Time for TreatsDe gelimiteerde Trind najaar-/wintercollectie Time for Treats bestaat uit zes kleurtjes met een goede mix van zachte poederpastels tot diepbruin. Ook aan variatie in finish is gedacht zodat er voor iedereen wel een passend lakje bij zit.
Trind Time for Treats 0De collectie bevat naast creamy, metallic en shimmerlakjes een zilveren glitterlakje waarmee je ieder gewoon lakje kunt opleuken of alleen op je nagels kunt laten schitteren.Trind Time for Treats 1CC204 Earl Grey is een wondermooie winter statement met grijsblauw

Trind Time for Treats 2CC205 Icing on the cake is een glitter & glamour topping, deze kun je alleen dragen of over een ander lakje heen.

Trind Time for Treats 3CC206 Michty Macaron is een zoet zacht roze lakje dat wat mij betreft altijd gedragen kan worden.

Trind Time for Treats 4CC207 Luscious Lavender is een metallic chique parelmoer lavendel lakje.

Trind Time for Treats 5CC208 Choco Loco is een prachtig maar mysterieus bruin lakje boordevol subtiele glitters.

Trind Time for Treats 6CC209 Mocca Madness is een tijdloze taupe met een zeer subtiele glitter.

Trind Time for Treats 00De Trind Time for Treats bevat prachtige lakjes voor het komende seizoen met afwisseling in frisse pasteltinten en glitter en mysterie. De substantie van de lakjes is goed en gemiddeld dekken de lakjes na twee laagjes. De dunne kwastjes van de lakjes lakken fijn en de droogtijd is goed.

Trind Time for Treats lakjesDe Time For Treats lakjes uit de najaar-/wintercollectie kosten per stuk € 10,12. Voor meer info ga je naar www.trind.com

Over de auteur

Ik ben Nicky, de trotse moeder van vijf kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl Ik ben een thirty-something watervrouw (lees: waterman) en een ware nail-addict. Van lekker vrouwelijke geuren kan ik maar niet genoeg krijgen en ik ben nog steeds op zoek naar mijn perfecte kleur lipstick.

13 reacties

 1. Het zijn super mooie lakjes! Vooral de blauwe kleur vind ik prachtig 🙂

 2. zegt:

  Wauw, Michty Macaron vind ik vooral erg mooi!

 3. zegt:

  Wat mooi die kleuren! 🙂

 4. zegt:

  Wat een mooie lakjes! De lichtroze vind ik het mooist!

 5. zegt:

  Wat een prachtige lakjes zeg! Vooral die lichtroze en die lichtblauwe! <3

 6. zegt:

  Wat een mooie en lieve kleurtjes.

 7. zegt:

  Wat een gave kleurtjes! Wat veel variatie ook in één collectie!

 8. zegt:

  Wat een mooie lakjes! Trind is een fijn merk!

 9. Choco Loco vind ik een prachtige kleur! Trind is zo’n fijn merk 🙂 Ik heb er maar twee kleurtjes van, maar vind het ware toppertjes.

 10. Waaaaauw vooral die eerste, derde en vierde zijn zo gaaf!

 11. Ik vind ze allemaal erg mooi 😀 Mocca Madness is zeker mijn favoriet!

 12. zegt:

  Erg mooie collectie, vooral Mocca Madness vind ik wel erg mooi 🙂

 13. Earl Grey is mijn favoriet! Zo mooi is die!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *