Tip: 1korting.nl

Wij vrouwen hebben niet per se een reden nodig om te kunnen winkelen; we doen het omdat we het leuk vinden. En ook als het alleen om eye-shopping gaat kunnen we er nog steeds enorm van genieten. Maar hebben we daadwerkelijk een nieuw item nodig en het budget ervoor, dan is de pret natuurlijk nog groter.

Aangezien ik, net als vele vrouwen, niet over een goed gevulde portemonnee beschik, is op de centen letten niet overbodig. Shoppen met korting betekent voor meer items kunnen shoppen of aan het einde van de dag wat geld overhouden. Dat willen we natuurlijk allemaal wel. Gelukkig zijn er anno nu veel sites waar je voor kortingscodes terecht kunt, één hiervan is 1Korting. Op de site vind je een overzicht van de meest bekende (online) winkels. De actuele kortingscode zalando bijvoorbeeld maar ook hema actiecode en veel meer.

Zoekend naar een van haren kortingscode voor een tas welk ik op het oog had, kwam ik erachter dat een van mijn favoriete alledaagse ‘van Haren’-laarzen in de aanbieding was. Het grappige is dat ik overigens niet eens wist dat de laarzen weer verkrijgbaar zijn aangezien ik ze twee jaar geleden al had gekocht.  Maar helaas zijn, na heel veel draaguren,  de laarzen totaal versleten en al enige tijd met de vuilniswagen naar een plek waar het hopelijk gerecycled zal worden vervoerd. Omdat de laarzen bij mij lekker zitten wilde ik ze nogmaals halen maar destijds kon ik ze niet vinden. Maar tot mijn grote verbazing nu wel weer! Na een telefoontje naar van Haren werden mijn laarzen gereserveerd en kon ik ze later op de dag ophalen.

laarzen 1Laars met gespen van Graceland € 29,99

Op de site van 1Korting kun je via hun winkeloverzichtpagina op alfabetische volgorde naar een winkel zoeken. Je vindt op de site niet uitsluitend online acties maar ook de acties die in de winkels zelf gelden, dat vind ik persoonlijk wel fijn.

Maak jij gebruik van kortingssites?

6 reacties

 1. zegt:

  Ik maak eigenlijk niet zo vaak gebruik van kortingssite’s, ik vergeet het altijd!

 2. binnenkort als ik wat leuks zie ga ik zeker gebruik maken van kortingssite erg handig en scheelt weer

 3. zegt:

  Handig voor een shopaholic zoals ik! 🙂 Nooit geweten. 🙂

 4. zegt:

  Ik maak eigenlijk heel weinig gebruik van kortingssites. Ik koop ook niet zo heel veel online, want vind het toch vaak leuker om in de winkels zelf rond te kijken naar leuke en goedkope koopjes. Ik vind je laarzen wel heel erg mooi!

 5. Handig! Ik gebruik kortingssites voor wanneer ik de codes zoek van H&M.

 6. zegt:

  Ik ben gek op kortingsites maar ze kunnen me echt te veel tot kopen zetten 😉 X

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *