Notice: mysqli_real_connect(): Setting mysql connection to use "beautytopia.nl.mysql.service.one.com" in /customers/5/f/9/beautytopia.nl/httpd.www/cms/wp-includes/class-wpdb.php on line 1987 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/5/f/9/beautytopia.nl/httpd.www/cms/wp-includes/class-wpdb.php:1987) in /customers/5/f/9/beautytopia.nl/httpd.www/cms/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 604 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/5/f/9/beautytopia.nl/httpd.www/cms/wp-includes/class-wpdb.php:1987) in /customers/5/f/9/beautytopia.nl/httpd.www/cms/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 612 Testing: Trind Perfect System Set - Beautytopia

Testing: Trind Perfect System Set

Toen ik in juli met de Trind Perfect System set van start ging verwachtte ik in een korte periode verandering te zullen zien. Door alles wat ik over deze Perfect System Set gehoord en gelezen had waren mijn verwachtingen enigszins aan de hoge kant. De eerste maand gebruikte ik heel braaf dagelijks de Perfect System in de hoop snel verbetering te zullen zien. Maar helaas bleef deze weg, de conditie van mijn nagels verbeterde niet. Mijn teleurstelling was groot en mijn motivatie om de behandeling voort te zetten daalde. Maar gelukkig zette ik, na met een medewerker van Trind gemaild te hebben, toch door. En hier ben ik op de dag van vandaag hartstikke blij mee. De Trind Perfect System kan namelijk, afhankelijk van de startconditie van je nagels, maanden nodig hebben om je nagels te herstellen. En mijn nagels verkeerden in een zeer slechte conditie kan ik je zeggen. Kijk zelf maar… Van nature heb ik redelijk sterke nagels die flink kunnen groeien. Maar het probleem met mijn nagels is dat ze flink beschadigd zijn. Wat de oorzaak hiervan is weet ik eigenlijk niet eens, maar vermoedelijk is dit het resultaat van schoonmaakmiddelen. Doordat mijn nagels er zo uitzien vind ik het niet prettig mijn nagels ongelakt te laten en dit terwijl ik zo nu en dan ook wel eens zonder gelakte nagels zou willen lopen. Je kunt je wel voorstellen hoe blij ik ben dat ik niet meer ‘verplicht’ gelakte nagels moet hebben. En dit dankzij de Trind Perfect System set. De Trind Perfect System set is een nagelbehandeling die beschadigingen aan je nagels herstelt en beschadiging helpt voorkomen. Daarnaast zorgt de Perfect System voor sterke en gezonde, lange nagels. De Trind Perfect System set bestaat uit zes producten waarmee je in ongeveer twee weken tijd perfecte nagels, nagelriemen en handen hebt. Maar met de drie producten die ik de afgelopen maanden gebruikt heb kun je ook een geweldige resultaat behalen. Mijn Trind Perfect System set bestaat uit de volgende drie producten:

De cuticle balsam bevordert de groei van sterke nagels. Cuticle balsam moet rondom de nagels aangebracht worden en vervolgens twee minuten laten intrekken. Hierna de rest in de nagelriemen en nagels inmasseren.

Nail Balsam is een vochtinbrenger die splijten en scheuren helpt voorkomen. Deze moet je op de nagels aanbrengen, even twee minuten laten intrekken en vervolgens de rest in de nagels en nagelriemen masseren.

Nail Repair Natural is een effectieve nagelversterker die je nagels sterk maakt en soepel houdt. Op de nagels aanbrengen en laten drogen.

Na ruim vijf maanden is hieronder het resultaat die behaald is te zien. Zeg nou zelf… dat is toch een groot verschil met bovenstaande foto’s. Ik had overigens wel mijn beschadigde nagels af moeten knippen zodat ze opnieuw konden groeien. De Trind Perfect System set gebruik ik al een tijdje niet meer geregeld maar wel probeer ik deze minstens twee keer in de week te gebruiken. Mijn nagels zien er nu veel beter uit, maar ze zijn nog niet volledig hersteld. Uiteindelijk ben ik van plan om het wekelijks te gebruiken, gewoon als onderhoud. De Trind Perfect System hebben mijn nagels enorm geholpen en ik ben oprecht blij met het behaalde resultaat. Derhalve kan ik het zeker iedereen die last van beschadigde nagels heeft aanraden. Ik moet er wel bij vermelden dat je niet moet verwachten direct resultaat te zullen zien. Hier geldt zeker ‘wie geduldig is zal beloond worden’.

Ben jij al bekend met deze Trind Perfect System Set?

Aanbevolen artikelen

7 Reacties

 1. Wauw, het resultaat ziet er zeker goed uit! Ik kende het nog niet, ik heb zelf best sterkte nagels dus ik zou het niet hoeven te gebruiken. x

 2. Wauw, prachtig resultaat! Ik was hier al nieuwsgierig naar, over het algemeen zijn de meesten hierover positief.

 3. ik nog geen trind producten 🙂

 4. Wow crap hey, dat zijn pas verschillen! Dat ziet er verdomd goed uit! Mijn nagels zijn ook echt crap geworden, voornamelijk door stage.. water en handschoenen + dat ze wat zwakker zijn door het water.. fml.

  1. Thanx, ik ben ook heel blij met de behaalde resultaat. Onze handen hebben zoveel te voorduren, extra verzorging is zeker gewenst 🙂

 5. Ik ken het. Mijn nagels zijn ook niet meer wat ze geweest zijn door die heftige schoonmaakmiddelen, zelfs met handschoenen aan weten ze mijn nagels nog aan te tasten.
  Misschien dit eens proberen, als ik het volhoud 😉

  1. Als je het vol weet te houden is het zeker wel de moeite waard.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *