Testing: L’Oréal Infallible Lipstick

Lippenstiftkringen op de voorhoofden van m’n kinderen, in hun hals, op hun wangen en op de mond. Het gebeurt zo vaak, omdat ik graag lippenstift draag. Uiteindelijk komt het spul overal terecht behalve op de plaats waar ik dat hebben wil; binnen no time heb ik half opgemaakte lippen en moet ik weer bijwerken. En dat terwijl ik – na jaren visagie gedaan te hebben bij The Body Shop – toch echt wel weet hoe je met een paar goede trucs lippenstift goed kunt laten zitten.

Sinds een paar maanden is er de L’Oréal Infallible Lipstick. Een lippenstift die, zo belooft L’Oréal,  echt 24 uur blijft zitten (jaja). Een lippenstift waarmee je kunt zoenen, koffie kunt drinken, broodjes kunt eten, kortom: alles dus, zonder dat deze afgeeft (tuurlijk). Hebben we dat niet al zo vaak gehoord, ook van andere merken? Nou en of. Er zijn talloze lippenstiften waarvan beweerd wordt dat ze goed blijven zitten. Maar uiteindelijk moet je nog steeds tig keer per dag bijwerken en zit het spul al voor de helft op je koffiemok/glas/theeglas na wat gedronken te hebben. Of je lippen voelen droog en schilferig aan, omdat de lippenstift er lelijk afbladert.

LOréal Infallible LipstickPasgeleden ging ik een dagje naar attractiepark Duinrell, inclusief een bezoek aan het tikibad. Dat leek me dé ideale dag om eens na te gaan of deze lippenstift inderdaad tegen een stootje kan, dus dat heb ik – enigszins sceptisch – gedaan.  Ik bracht ‘m ’s morgens rond 8.30 uur aan, want we gingen vroeg op pad.LOréal Infallible Lipstick 1De lippenstift bestaat uit twee kanten: een kant met de kleur en een kant met een soort lippenbalsem/coat. Je dient eerst de kleur aan te brengen, even op te laten drogen (hooguit een minuutje) en vervolgens de balsem aan te brengen.

LOréal Infallible Lipstick 2Ik merkte meteen al dat het aanbrengen heel gemakkelijk gaat dankzij de druppelvormige en schuin aflopende applicator. De lippenstift zelf is best vloeibaar, het spul heeft een beetje de textuur van een nagellak (waterig, dus niet vet), wat heel gemakkelijk werkt. Normaal gesproken gebruik ik steevast een lippenpotlood om mijn lippen mooi te ‘omlijsten’, maar dit werkt zo fijn dat ik dat niet eens nodig heb. Dat is al een pluspunt. De kleur dekt ook mooi; zoals het eruitziet in het hulsje, zo ziet het er ook uit op m’n lippen. Het droogt snel op en eenmaal opgedroogd, voelen de lippen eerst wat droog en plakkerig aan, maar dat gevoel is direct verdwenen nadat je de balsem hebt aangebracht. Mijn lippen voelden daarna meteen heel natuurlijk en zacht aan; ik voelde niet eens echt dat er lippenstift op zat.

In Duinrell heb ik rond 13.00 uur in een restaurant van La Place een flink belegde ciabatta gegeten; normaal gesproken belandt mijn lippenstift dan acuut op mijn kin, áls die überhaupt dan nog op mijn lippen zit. Daarna dronk ik een smoothie. Ik wilde uit gewoonte mijn lippenstift nakijken en zoals gebruikelijk ook bijwerken, dus ik pakte een spiegeltje. Ik keek, en…en…maakte in mijn hoofd een vreugdedansje. Het was namelijk helemaal niet nodig! De lippenstift zat er nog, alsof ik ‘m zojuist had aangebracht, en dan overdrijf ik niet. Het enige wat ik dan wel deed was de balsem weer aanbrengen om mijn lippen weer wat te ‘versoepelen’, maar de kleur zelf bijwerken was absoluut niet nodig. Diezelfde dag heb ik in de zwemkleedhokjes gezweet, mijn neefje en m’n eigen kroost veel kusjes gegeven, nog meer gegeten (patat en salade bij Mc Donalds) en jawel, na een hele dag vertoeven en niet één keer de kleur bijgewerkt te hebben, zagen mijn lippen er nog mooi egaal gekleurd uit. Oké, de glans was eraf, maar hé, dat mag ook best na zo’n ‘zware’ dag. Wellicht was er meer glans als ik de balsem extra had bijgewerkt. Maar de kleur? Ik moest zelfs nog flink mijn lippen naboenen met een olie, tijdens mijn dagelijkse reinigingsritueel voor het slapen gaan.LOréal Infallible Lipstick 3                       Na 10 uur (inclusief Duinrell, eten, drinken, zwemmen, kusjes uitdelen)

Conclusie: deze lippenstift doet écht wat het belooft! Ik kan het haast niet geloven, maar dit is zeker dé lippenstift voor mij, ik wil geen andere meer! Wat mij betreft is dit DE lipstick voor elke vrouw die er graag verzorgd wil uitzien maar ook het gemak wil hebben. En het mooie is, deze L’Oréal Infallible Lipstick is in maar liefst 16 kleuren verkrijgbaar, van zachtkoele tinten tot de fellere warme tinten, dus keuze genoeg voor iedereen. En de prijs? € 15,95. Vind ik een zeer betaalbare prijs, zeker als je bedenkt dat je deze lippenstift écht maar één keer per dag hoeft aan te brengen.

De kleur op de foto is Violet Parfait 

Geschreven door Yvonne van der Wal

14 reacties

 1. wow klinkt super goed 😀

 2. Klinkt erg goed! 🙂

 3. zegt:

  Ik ben heel benieuwd naar dit product!

 4. Een lipstick die zo lang blijft zitten? Dat is perfectie! 😀

 5. zegt:

  Wauw, ik wil ook!

 6. zegt:

  Klinkt erg goed en ziet er ook nog eens heel mooi uit!

 7. zegt:

  Fijne review! De lipstick ziet er zo goed uit! Wat werkt het grappig met twee kanten! En wow na 10 uur ziet het er nog steeds prachtig uit! Topper!

 8. Ziet er goed uit, fijne review!
  Vind de kleuren ook erg mooi!

 9. Oehh wat ziet dat kleurtje er mooi uit zeg! Klinkt ook echt super goed!

 10. Wow, wat een topproduct 🙂 Hebben, hebben, hebben! 😉 De kleur staat je trouwens erg goed.

 11. zegt:

  Klinkt goed, de kleur is ook prachig

 12. Dat klinkt zeker goed! Wel echt de ultieme test voor zo’n lipstick, ik ben fan!

 13. Wauw, dit lijkt me echt een superproduct! Die ga ik zeker kopen, ik ben ook een lipstickverslaafde haha:)

 14. Mariette zegt:

  L Orial.

  Ik heb ook heel veel verschillende kleuren van de lippenstift die lang blijft zitten, ik ga de deur niet zonder het huis is.
  Maar nu heb ik voor de tweede keer een lippenstift die erg begint te schieten, wat heel vervelend is zodat ik er niks aan heb.
  Mijn vraag is hoe komt dat.
  Gr Mariette

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *