Ted Baker Susli Solitaire Bow Stud Earrings & Sakarah Solitaire bow fine cuff

Een tijdje terug liet ik jullie mijn allereerste Ted Baker sieraad zien, namelijk de Ted Baker Sarahli- Roségouden ketting met strikje. Toen liet ik al weten dat ik de bijpassende armband en oorbellen graag wilde hebben en beide ook al besteld had. Vanzelfsprekend heb ik beide items al een tijdje in mijn bezit en wat ben ik blij dat ik hiermee een complete setje kan maken. In dit artikel laat ik de Ted Baker Sakarah bow armband en de Ted Baker Susli bow oorbellen in rose gold zien. Kijk je mee?

Ted Baker Susli Solitaire bow stud earrings

Een fanatieke sieradendrager zou ik mezelf zeker niet noemen maar met speciale gelegenheden vind ik het wel mooi staan om een subtiele ketting om mijn nek te hebben. Dit is dan ook gelijk de reden dat ik de Ted Baker Sarahli- Roségouden ketting met strikje kocht. En als ik dan een ketting draag vind ik het leuker om deze met bijpassende oorbellen te combineren. De Ted Baker Susli bow oorbellen is net zo subtiel als de Sarahli ketting. Dit sierlijke paar oorbellen in de vorm van een strikje heeft een mooi formaat, is vrouwelijk en elegant en het is prachtig afgewerkt. In het midden van het strikje pronkt een sprankelende Swarovski® kristal. De Susli bow oorbellen is van goede kwaliteit, het straalt luxe uit en voelt niet zwaar aan. Dat is natuurlijk heel fijn. Naast de kleur rose gold is het ook verkrijgbaar in de kleuren gold en zilver.

Ted Baker Sakarah Solitaire bow fine cuff

Zou je mij geloven als ik je zou vertellen dat ik, vóór aankoop van deze sakarah armband, geen armbanden had? Nou.. dat is echt zo. Ik werd eerder nooit echt door die dingen aangetrokken, zodoende had ik er ook geen eentje om te dragen. Maar hier is dus inmiddels verandering in gekomen. Naast de ketting en oorbellen wilde ik nog heel graag deze bijpassende armband zodat ik de complete setje zou hebben. En ik moet zeggen: ik ben blij dat ik voor de Ted Baker Sakarah Solitaire bow fine cuff gegaan ben. Dit is zo’n fijne armband en het past perfect om mijn pols. In eerste instantie was ik namelijk bang dat het beste ding wat aan de kleine kant zou vallen, maar niets is minder waar. Het zit gewoon heel fijn. De Sakarah armband is, net als de ketting en oorbellen, gemaakt van messing en is verguld in rosé goud voor een vleugje vrouwelijke flair. Het heeft geen gesloten ronde vorm maar is voorzien van een opening,  afgerond met bolvormige uiteinden wat voor een betere pasvorm aan de pols moet zorgen. En uiteraard is het voorzien van het strikje met Swarovski® kristal. De Sakarah armband is een verfijnde armband met een eenvoudige ontwerp en ik ben er dol op.

Om jullie een nog betere beeld van beide items te geven, heb ik hieronder twee promo afbeeldingen van Ted Baker website.  (bron afbeelding: tedbaker.com) 

Ik ben ontzettend blij met mijn complete Ted Baker sieraden setje. Ik vind ze echt heel fijn om te dragen. Wat ik zo waardeer aan de sieraden van Ted Baker is dat ze van goede kwaliteit zijn en ondanks hun prijzen stralen ze luxe uit. Ik ben fan. Het is overigens ook goed om te weten dat de initialen van het merk Ted Baker in alle sieraden gegraveerd zijn.

De Ted Baker Susli heeft een verkoopprijs van £29 en de Ted Baker Sakarah £35. Shop je in Nederland dan betaal je echter iets meer, namelijk € 38 en € 46.

Heb jij zelf een Ted Baker sieraad?

Liefs,
Nicky

Volg jij mij al op Instagram?

Over de auteur

Ik ben Nicky, de trotse moeder van vijf kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl Ik ben een thirty-something watervrouw (lees: waterman) en een ware nail-addict. Van lekker vrouwelijke geuren kan ik maar niet genoeg krijgen en ik ben nog steeds op zoek naar mijn perfecte kleur lipstick.

5 reacties

 1. zegt:

  Super mooi! Ik heb zelf ook een ketting en armband met het iconische strikje. Ik ben alleen altijd bang dat ik de armband kwijt raak, dat die van mijn pols valt

  1. zegt:

   Ik ben ook echt fan van de strikjes 🙂
   Dat zou zonde zijn…is het ook eentje zonder sluiting, net als deze?

   1. zegt:

    Ja precies hetzelfde concept.

 2. Wat een prachtige items! Ik ben dol op de strikjes van Ted Baker!

 3. zegt:

  Mooi zijn ze he… ik ben er ook dol op 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *