Ted Baker Sarahli- Roségouden ketting met strikje

Mijn liefde voor het Britse merk Ted Baker begon met hun tassen, de modellen met strikjes welteverstaan. Ik ben er echt dol op en mijn collectie breidt zich dan ook steeds verder uit! Maar daar bleef het niet bij, ook hun sieraden collectie heb ik inmiddels ontdekt en ik ben ervan gaan houden. De vraag was niet of ik de sieraden met het welbekende strikje in mijn bezit zou krijgen maar voor welke model ik als eerst zou kiezen. De keuze is reeds gemaakt en deze is gevallen op een prachtige roségouden ketting. Ben je benieuwd naar dit ketting? Lees dan gauw verder.

Ted Baker Sarahli- Roségouden ketting met strikje

In de sieraden collectie van Ted Baker zit een aantal ketting waar ik enthousiast van word maar na even wat getwijfeld te hebben ben ik voor de Sarahli gegaan. Het kon immers ook niet anders dan dat mijn eerste Ted Baker sieraad een strikje zou bevatten. Ted Baker Sarahli is een roségouden ketting met de welbekende strikje waar dit merk zo bekend om staat. In het midden van het strikje pronkt een Swarovski® kristal, wat dit ketting naar mijn mening helemaal af maakt.

Als het om sieraden gaat ben ik niet snel enthousiast te krijgen maar dit ketting daarentegen ben ik echt dol op. Het is precies waar ik van houd. Het is niet opvallend maar subtiel, lekker vrouwelijk en elegant. En natuurlijk is het het strikje dat mijn hart sneller heeft doen laten slaan.

De sieraden van Ted Baker zijn los te koop maar je kunt wel door verschillende items uit een lijn te combineren zelf setjes maken. Zo heeft deze Sarahli ketting ook bijpassende armband en oorbellen. Omdat ik toch wel graag een complete setje wil hebben heb ik inmiddels zowel de oorbellen als armband besteld. Ik kan haast niet wachten om het drietal als setje te dragen.

Om jullie een nog betere beeld van dit kettinkje te geven, is hier een promo afbeelding van Ted Baker website. How cute! (bron afbeelding: tedbaker.com)

De sieraden van Ted Baker zijn fijn geprijsd, dit  Sarahli kettinkje heeft een verkoopprijs van £35. Shop je in Nederland dan betaal je echter iets meer, namelijk € 46.

Wat vind jij van deze Ted Baker Sarahli

Liefs,
Nicky

Volg jij mij al op Instagram?

Over de auteur

Ik ben Nicky, de trotse moeder van vijf kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl Ik ben een thirty-something watervrouw (lees: waterman) en een ware nail-addict. Van lekker vrouwelijke geuren kan ik maar niet genoeg krijgen en ik ben nog steeds op zoek naar mijn perfecte kleur lipstick.

5 reacties

 1. zegt:

  ik heb ook diverse ted baker sierraden en ben er dol op!

  1. zegt:

   Ze zijn mooi hé, ik heb nog enkele op mijn wishlist staan

 2. Oeps, ik wist niet dat het merk ook sieraden had, maar nu wil ik ze ook! Echt heel erg mooi en hele duidelijke foto’s!

  1. zegt:

   Ik heb hun sieraden ook maar pas ontdekt en ze hebben hele mooie stukken. Bedankt!

 3. zegt:

  Wat is het een super mooie ketting.
  Het strikje vind ik dan ook zo geweldig mooi 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *