Take a look at my Beauty Spending

Wie zelf een blog heeft weet dat het onderhouden ervan geld kost. Dat je naast domeinnaam en (eenmalige) duurdere aanschaffen zoals laptop en camera ook de nodige geld aan producten spendeert. Dit geldt niet enkel  voor de kleinere blogs maar ook de grote blogs zijn geregeld tot het eigen portemonnee aangewezen. Nou ben ik niet het type dat producten koop zodat ik wat te bloggen heb, maar eerlijk is eerlijk, het is wel het laatste duwtje om tot aankoop over te gaan. Waar ik de ene maand tientallen euro’s aan beautyproducten spendeer, gaan er ook maanden voorbij waarin ik niets koop.

In het kader van ‘wat kost mijn blogs mij nou’ houd ik vanaf heden mijn uitgaven bij. En maak ik er hier op Beautytopia een rubriek van. Aan het einde van de maand waarin ik uitgaven gedaan heb, zal ik een overzicht publiceren. Beginnend bij de maand mei. Producten uit mijn webshop dat op de blog gereviewd zijn neem ik uiteraard niet mee. De maand mei is overigens een maand waarin ik, voor mijn doen, veel geld uitgegeven heb.

Beauty Spending Mei

Wie mij kent of al wat langer volgt weet dat ik een (enorme) parfum addict ben. De maand mei is een maand waarin ik veel aandacht aan geuren heb besteed maar ook meerdere duurdere geuren kocht. Dat ik gek op vrouwelijke geuren ben hoef ik niet meer te vertellen. Ik ben er dol op! Door deze aankopen ligt het totaalbedrag van mei hoog. Lees gezellig verder en ontdek mijn mei beauty aankopen…

3x Chloé Les Mini €80,31Ik heb in het algemeen een zwakte voor parfumflesjes in mini formaat. Na een filmpje van Vera Camilla gezien te hebben waarin zij de Chloé (Les Mini) Signature Eau de Parfum met het schattige strikje liet zien, ging ik op zoek naar dit geurtje. Ik vond bij Douglas een drietal Chloé Les Mini geuren, per stuk €26,77 in de aanbieding, en voor €80,31 kocht ik alle drie. Dit drietal bestaat uit: Chloé Signature Eau de Parfum, Chloé Love Story Eau de Parfum (EdP) en Chloé Love Story Eau Sensuelle Eau de Parfum (EdP). En alle drie in de mini formaat van 20 ml per flesje.

Paco Rabanne Lady Million EdP 50 ml + Body Lotion 75 ml €49,99
Na een tijdje met een mini formaat gedaan te hebben kocht ik deze maand de 50 ml formaat van Paco Rabanne Lady Million EdP. Een mama mag immers ook een Moederdagcadeau voor zichzelf kopen, en dat deed ik 🙂 Ik koos bij ici paris xl voor het geursetje met parfum en Body Lotion. Voor een bedrag van €49,99 rekende ik het setje af.

Miss Dior Eau de Parfum (2017) € 99,00 Ik moet toegeven dat ik mijn twijfels had of ik dit geur moest kopen of (voorlopig) laten gaan. Dit uiteraard omdat ik al een aantal nieuwe geuren aan mijn stash toegevoegd heb en omdat ik de oude variant van dit geur al in huis heb. Maar na enkele dagen van twijfelen ben ik toch tot aankoop overgegaan. En ik heb er geen seconde spijt van gehad. Miss Dior Eau de Parfum 50 ml heeft mij via het eigen webshop van dit merk € 99,00 gekost. Bij mijn bestelling ontving ik wel een mini J’Adore Injoy Eau de Toilette en een mini Miss Dior Absolutely Blooming Eau de Parfum waar ik heel blij mee ben.

Chanel Coco Mademoiselle Eau De Parfum Intense € 73,60 Liefde op het eerste reuk! Toen ik tijdens een bezoekje aan de parfumerie dit geurtje rook was ik direct verkocht. Omdat ik al een ander geurtje gekocht had, kreeg ik een proefmonstertje mee. Maar na een rondje in het winkelcentrum gemaakt te hebben, keerde ik terug naar de parfumerie en rekende ik € 73,60 af voor Chanel Coco Mademoiselle Eau De Parfum Intense.

Essie Nagellakken € 49,98 Toegegeven: mijn nagellak collectie is enorm! Met dit in mijn achterhoofd ga ik steeds minder vaak over tot aankoop van nagellakken. Maar wanneer Kruidvat, zoals afgelopen maand, een 1 + 1 gratis actie heeft kan ik het toch niet laten om nieuwe collecties aan mijn stash toe te voegen. Ik kocht in totaal 10 Essie nagellakken waarvan vier stuks uit de spring 2018 collectie en zes uit de summer 2018 collectie. Voor dit tiental betaalde ik € 49,98. Op de foto zie je de zes lakjes uit de summer 2018 collectie

L’Oreal nagellakken € 8,98 Naast de Essie nagellakken die ik kocht, nam ik een tweetal L’oreal nagellakken mee. Ik rekende af: € 8,98

Beauty Spending mei totaal: €361,86

Zoals ik al aan het begin van dit artikel aangaf, was mei een maand waarin ik relatief veel geld aan parfums spendeerde. Ik mocht van mezelf na zeker twee jaartjes weer geuren kopen en laat het nou zo zijn dat er de afgelopen maanden veel lekkere geuren uitgebracht zijn. Zelfs nu nog staan er, op mijn wishlist, een stuk of vijf geuren die ik zeker nog wil gaan halen. Meer hierover lees je uiteraard in de juni Beauty Spending.

Heb jij afgelopen maand nog beautyproducten gekocht?

Over de auteur

Ik ben Nicky, de trotse moeder van vijf kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl Ik ben een thirty-something watervrouw (lees: waterman) en een ware nail-addict. Van lekker vrouwelijke geuren kan ik maar niet genoeg krijgen en ik ben nog steeds op zoek naar mijn perfecte kleur lipstick.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *