Notice: mysqli_real_connect(): Setting mysql connection to use "beautytopia.nl.mysql.service.one.com" in /customers/5/f/9/beautytopia.nl/httpd.www/cms/wp-includes/class-wpdb.php on line 1987 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/5/f/9/beautytopia.nl/httpd.www/cms/wp-includes/class-wpdb.php:1987) in /customers/5/f/9/beautytopia.nl/httpd.www/cms/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 604 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/5/f/9/beautytopia.nl/httpd.www/cms/wp-includes/class-wpdb.php:1987) in /customers/5/f/9/beautytopia.nl/httpd.www/cms/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 612 Tag | Get to know Shannen - Beautytopia.nl

Tag | Get to know Shannen

Inmiddels hebben jullie al enkele reviews van Shannen kunnen lezen, maar wie is Shannen nou eigenlijk? Hoogtijd dus voor Shannen om zichzelf voor te stellen. En hoe kun je een nieuwe blogger nou beter leren kennen dan via een get to know me tag? Bij dezen de Get to know me tag ingevuld door Shannen.

ShannenGeboortejaar?
22-09-1995, ik ben nu dus 18 jaar!

Hoe lang ben je?
1.71 staat er op mijn ID kaart, maar ik ben volgens mij ondertussen wel ietsjes langer geworden!

Waar dacht je aan toen je vandaag wakker werd?
Shit.. m’n wekker.

Waar ben je op dit moment?
In de achtertuin, artikels schrijven in de zon!

Single/relatie?
Al bijna 2 jaar in een relatie.

Beschrijf jezelf kort, maar krachtig
Hier heb ik lang over na moeten denken, maar ik denk; Gedreven, een beetje perfectionistisch en zorgzaam.

Guy/Girlcrush?
Mag crushes ook? Ik zeg hallo Winchester broers!

Wat zou je op dit moment graag willen? 
Een miljoen zou niet verkeerd zijn?

Wat is je doel in het leven?
Ik ben over een maand afgestudeerd aan de kappersacademie, en ik hoop in de make-up en kappers branch iets op te bouwen. Een eigen salon gecombineerd met het visagie vak, of haarstyliste en visagiste achter de schermen! Dat laatste is eigenlijk iets waar ik altijd al van gedroomd heb, maar wat moeilijk is om te bereiken. Dat ik voor Mommyonline en Beautytopia artikels mag schrijven is voor mij al een stap dichterbij mijn droom.

Waar ben je bang voor?
Ik vind spinnen en slangen niet echt bepaald fijn om te zien, nee.

Heb je je rijbewijs?
Nee, nog niet. Ik ben over een maand afgestudeerd en ga dan hard werken voor mijn rijbewijs!

Nagellak of lippenstift?
Gek genoeg is het bloggen bij mij wel begonnen met nagellak, inmiddels heeft mijn moeder die hobby overgenomen. Maar mijn voorkeur gaat inmiddels wel uit naar make-up; lippenstift dus!

Wat is je favoriete seizoen van het jaar?
De zomer! Ik heb altijd een beetje last van een winterdip namelijk.. Dus laat mij maar genieten van de zon en waterijsjes!

Wil je ooit gaan trouwen?
Ooit wel, maar voor nu heb ik nog hele andere doelen in het leven die ik wil halen. Ik ben tenslotte dan ook nog maar 18 jaar.

Ben je een healthy-freak?
Eerlijk? Niet echt. Tuurlijk vind ik wel dat je gezond en verantwoord moet eten, maar aan de andere kant heb ik zoiets van; je leeft maar een keer, dus als je trek hebt in iets, pak het dan in plaats van dat je op de calorieën gaat letten.

Wat voor kleur haar en lengte heb je? 
Ik ben een kapper, dus ik experimenteer nogal met haarkleuren, maar momenteel heb ik een koper/rode haarkleur, en het hangt net over mijn schouders!

Welk kleding/of make-up item wil je op dit moment heel graag? 
Als ik even met geld mag smijten, het Mac x15 Warm Neutral palette.

shannen tattooHeb je tattoos?
Eentje, aan de binnenkant van mijn linker onderarm.

Heb je piercings?
Een tongpiercing en een helixpiercing.

Draag je een bril?
Nee.

Wat is jouw perfecte pizza?
Cheese Union!

Favoriete eten/drinken?
Mijn favoriete drinken is Arizona, en eten eigenlijk bijna elk pastagerecht!

Wat is je favoriete parfum?
DKNY Be Delicious

Wat is het laatste wat je kocht?
Ik ben vanmorgen met mijn moeder samen naar de action geweest, heb daar 3 flessen droogshampoo gekocht, haarlak, een haarserum, gezichtsdoekjes, en oordopjes!

Wat deed je vanochtend om 08:00 uur?
Toen lag ik nog heerlijk in mijn bedje te slapen.

Ben je een hevige slaper, of sta je altijd vroeg op?
Ik zou neigen naar hevige slaper, ik sliep vroeger makkelijk uit tot een uur of 11/12. Maar tegenwoordig kan ik niet meer goed uitslapen.

Met hoeveel kussens slaap jij?
Gewoon met een kussen.

Ben je een ochtend of avond persoon?
Ik heb niet echt een ochtendhumeur, klets ’s morgens meteen de oren van iedereens hoofd af, en ’s avonds ben ik niet veel anders! Dus eigenlijk gaat beide goed!

Ben je geordend of rommelig?
Laten we zeggen dat ik zo m’n buien heb. Mijn kamer is over het algemeen rommelig, maar ik heb ook echt wel mijn schoonmaak buien dat alles netjes moet zijn.

Wat wil je op dit moment graag zien? 
The Vampire Diaries Seizoen 6!

Wat verwacht je in 10 jaar te hebben bereikt?
Mijn diploma, die krijg ik in September. Ik ben in Juni afgestudeerd. Mijn rijbewijs, ik hoop een vaste baan in een kapsalon te hebben, of zelf een salon aan huis.

Wie mis je op dit moment?
Hmm, ik mis niet echt iemand. Ik heb iedereen die ik lief heb om me heen, op overleden personen na natuurlijk. Maar die zijn eigenlijk al overleden toen ik jong was, dus missen kan ik hun niet echt.. Wel mis ik nog elke dag mijn lieve hondje Baloe.

Wat is jouw favoriete lichaamsdeel van jezelf?
Dit vind ik moeilijk, ik denk mijn arm, omdat mijn tattooage symbolisch veel voor me betekent, maar als we kijken naar het natuurlijk schoon, mijn ogen denk ik.

Ben je verlegen? 
Dat ligt puur aan de situatie en wie er voor me staat! Ik kan helemaal dichtklappen, maar over het algemeen weet ik mezelf wel te redden.

Zussen/broers, hoe oud?
Een broertje, Damian en die is 15 jaar oud.

Hoe ziet jouw dagelijkse leven eruit?
Nu ga ik nog elke dag naar school toe, heb ik dagen van 9:30-16:30, ik blog tussendoor, ’s avonds ga ik vaak naar mijn vriend of vrienden toe.

Dat was het alweer. Heb je zelf vragen aan Shannen, stel ze gerust!

 

Shannen van de Ven

Mijn naam is Shannen van de Ven (1995) en mag met regelmaat artikels schrijven voor Beautytopia. Ik ben het trotse baasje van ( ja heb je even?) 2 konijnen, 4 cavia's en een kat. Een echte kinderboerderij op een tweekamer-appartement, haha! Ik woon samen met mijn vriend in het Brabantse Uden, en praat inmiddels met een licht-Limburgs zangerig stemmetje. Mijn vriend komt namelijk uit zuid-Limburg! Ik ben in 2013 afgestudeerd aan de Kappers Academie in Eindhoven, en heb daar het kappersvak in combinatie met visagie gedaan. In het dagelijks leven heb ik een part-time baan in een kapsalon, maar mijn echte passie ligt bij visagie. Ik ben dus heel blij dat ik mijn passie voor make-up producten kan uiten dmv reviews schrijven voor Beautytopia!

Aanbevolen artikelen

12 Reacties

  1. Heel leuk om te lezen dit. Ik snak ook echt naar The Vampire Diaries seizoen 6 hih. liefs x

  2. super leuk om te lezen 😀 en leuk dat je over een maand bent afgestudeerd :), succes nog eventjes :D!

    1. Dankjewel! Lief van je!

  3. Leuke tag! Wat fijn ook dat je zowel ‘s ochtends als ‘s avonds je goed voelt; ik heb stiekem wel een beetje een ochtendhumeur haha, voordat ik gegeten heb moet niemand mij een moeilijke vraag stellen of moeilijk doen haha!

  4. Leuke tag! Je hebt hem ook erg leuk ingevuld.

  5. De Winchester broers jaaaa haha! Leuke tag. X

  6. Wat leuk om jou antwoorden te lezen Shannen.. maar het is nog wel steeds Dean voor mij en Sam voor jou he 😀

  7. Haha een miljoen zou ik ook niet verkeerd vinden!

  8. Hey Shannen! Wat een gaaf stukje! Ik zie er ook een beetje (jouw) mams in. Echt leuk om te lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *