Swatches W.I.C Montevideo 79

Je hebt van die cosmeticamerken waar je geregeld over leest en je gewoon eens zelf geprobeerd moet hebben. Voor mij zijn er nog wel heel wat merken die ik nog zou willen reviewen. De nagellaken van W.I.C van Herôme en Essie zijn er twee van, om er zo een paar op te noemen. Ik moet eerlijk bekennen dat ik beide lakjes nooit aan mijn nagels gehad heb. Ik ben eigenlijk heel erg trouw aan merken geweest; zodra ik tevreden ben over een merk dan stap ik niet gemakkelijk over naar een ander. Dit had ik zelfs ook met nagellak. Hierdoor heb ik in het verleden veel merken geen kans gegeven. Maar nu, mede dankzij de site en het reviewen maak ik kennis met diverse cosmeticamerken en heb ik mijn hart al aan een aantal daarvan verloren.

Mijn liefde voor nagellak is groot. Ik heb werkelijk het gevoel dat ik een lichte obsessie voor nagellak heb ontwikkeld want ik kan er maar niet genoeg van hebben. Tegenwoordig wil ik het liefst van elk merk verschillende kleurtjes in mijn stash hebben. Ik heb nog lang niet alle merken in mijn bezit, maar hier wordt hard aan gewerkt. Onlangs heb ik mijn nagellak stash uitgebreid met dit prachtige Montevideo 79 lakje van W.I.C uit de World Inspired Colours collectie. De nagellaklijn World Inspired Colours by Herôme bestaat uit maar liefst 79 prachtige en trendy verzorgende nagellakken.

Deze Montevideo 79 is een prachtige paars getinte kleurtje ter uitbreiding van mijn nagellak stash. Deze voldoet echt aan alles wat ik in een nagellak zoek. Het heeft een brede kwast die ervoor zorgt dat het aanbrengen zeer gemakkelijk verloopt. De lak dekt goed, heeft aan slechts één laagje genoeg en droogt tot mijn vreugde zeer snel op. Ideaal voor een ongeduldig type zoals ik. Ik ben helemaal happy met deze mooie Montevideo 79 nagellak.

Het verwijderen van deze lak gebeurt ook zonder veel gedoe, wel is er, zoals bij de meeste soortgelijke kleuren, verkleuring van de nagels aanwezig.

Question: Ken jij deze Montevideo 79 en wat vind je ervan? Welke cosmeticamerk zou je nog willen testen?

Aanbevolen artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *