Swatches W.I.C. by Herôme Magical India

 

Zoals we gewend zijn wordt elke twee maanden de basiscollectie World Inspired Colours by Herome verrijkt met een limited edition waarbij W.I.C. by Herôme naar de kleuren die onze mooie wereld rijk is kijkt. Vanaf september staat de kleurrijke India centraal. India is een fascinerende land vol kleuren. Wie kent bijvoorbeeld de kleurenfeest Holi Festival niet welk gevierd wordt om de lente te verwelkomen? Een bijzonder ervaring om eens beleefd te hebben lijkt het mij. Daarnaast heeft India vele rijke decoraties van goud, voorzien van mooie bloemdetails. De kleurrijke kledingdracht en zelfs in het eten ontbreek kleur niet.
De ontelbaar vele kleurindrukken welk W.I.C. by Herôme op haar reis naar India heeft opgedaan zorgden voor een betoverende limited edition: Magical India.

Magical India bestaat uit zes kleuren: Madras, Agra, Pune , Goa, Bangalore en Jaipur. Zes magische kleuren om jouw nagellakcollectie te verrijken. Zie hier de swatches van de prachtige Agra en Goa.

Het donkergrijs van de stad Agra is een knipoog naar de Taj Mahal. Dit indrukwekkende paleis ligt aan de rand van deze stad. Mooi als donker contrast bij felle kleuren.
Agra is een nogal aparte kleurtje welk tussen grijs en groen in zit, een soort van moeras groen. Met haar creamy finish is Agra een kleurtje waar ik aan moet wennen maar toch wel prachtig vind.

Goa is een vrolijke paars, waar een soort lila/roze doorheen schijnt. Een knipoog naar deze Indiase hippiestad. Super bij kleurrijke tops voorzien van pailletten, donkere of juist lichte jeans en bootees met franjes.
Goa is een prachtig donkerpaarse kleurtjes met gekleurde glittertjes erin welk in het zonnetje mooi sprankelt. Goa heeft een mooi metallic glans.

Beide lakjes dekken met twee laagjes erg goed en lakken fijn. Uit deze collectie ben ik zelf toch wel het meest benieuwd naar Jaipur.
Welk kleur spreekt jouw het meest aan?

W.I.C. by Herôme Magical India is vanaf september 2012 te verkrijgen bij diverse drogisterijen, parfumerieën en via www.herome.com.
Je hebt al een W.I.C. by Herôme nagellak voor €7,50 en twee stuks voor €12,50.

1 reactie

  1. cindy zegt:

    Ik vind ze zeker heel erg mooi! De moeite waard om eens te kopen…Alleen zit mijn bak al helemaal vol 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *