Swatches Trind Paradise Island

Trind is een nagellakmerk dat zeker voorkomt in mijn top 5 favoriete merken. Het merk heeft niet alleen maar mooie kleuren maar de nagellakken zijn ook nog eens verzorgend voor je nagels. De flesjes zien er prachtig uit en hebben een luxe uitstraling. En over de dekking en houdbaarheid van de nagellakken heb ik in het algemeen niets op te merken.

Trind Paradise Island.jpg collectie Trind nagellak Paradise IslandTrind ParadiseVoor de zomer introduceerde Trind een viertal prachtige kleuren geïnspireerd door een tropisch eiland met de bijpassende naam ‘Paradise Island’. Trind Paradise Island is met twee zachte kleuren (pasteltinten) en twee knallende kleuren zeker wel gevarieerd te noemen. Het mag dus duidelijk zijn dat Paradise Island niet een typische zomerse collectie met enkel pasteltinten is. De volgende kleuren vind je in de Trind Paradise Island collectie: CC188 Blue Lagon , CC189 Minty Mojito, CC190 Purple Sunset en CC191 Tropical Blue.

Trind Paradise Island CC191De reden waarom Trind Paradise Island niet een typische zomercollectie is, is toch wel vanwege deze donkerblauwe lak met haar metallic finish. Maar ondanks dat past Tropical Blue helemaal bij het thema. Tropical Blue laat me namelijk denken aan een sterrenhemel, een lucht vol glinsterende sterren waar je gewoon naar blijft kijken en heerlijk bij wegdroomt. Tropical Blue is wat aan de dikke kant maar dekt wel heel goed.

Trind Paradise Island CC188Tropical Blue is de nachtlucht en Blue Lagon is het daglicht. Blue Lagon is een helderblauw kleurtje met glitters en dekt met drie laagjes. Het is een prachtig kleurtje maar ik vind het niet heel prettig lakken.

Trind Paradise Island CC190Purple Sunset is een mooie, warme, paarse lak met een creamy finish. Het kleurtje dekt prima met twee laagjes en lakt fijn. Samen met Minty Mojito is Purple sunset absoluut een van mijn favorieten, van beide kleuren word je lekker vrolijk.

Trind Paradise Island CC189Minty Mojito is een frisse, mintgroene lak waar je nooit genoeg van kunt krijgen. Minty Mojito dekt met twee laagjes en heeft een creamy finish.

Trind nagellakken zijn voor € 9,95 per stuk te koop bij de Trind verkooppunten

Wat vind je van deze Trind Paradise Island collectie?

Trind Paradise Island swatches

Aanbevolen artikelen

10 Reacties

  1. De laatste twee kleurtjes zijn mijn favoriet! Heel erg mooi 🙂

  2. Die paarse vind ik heel mooi!

  3. margriet kuper

    ik vind de donkere blauwe het mooist. Ik kan ze alleen helaas niet vinden in de winkel. Trind is wel topmerk

  4. Lovely kleuren 🙂 Vooral de mint en lichtblauwe! Trind is zo’n fijn merk 🙂

  5. Wat een prachtige, zomerse kleuren! Die minty kleur springt er voor mij echt uit 🙂

  6. Mooi! Vind de paarse erg leuk!

  7. Ik vind Blue Lagon het mooist, maar 3 laagjes is voor mij echt een no go, jammer! Voor de rest wel een echt een tropical island collectie inderdaad!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *