Swatches| Sally Hansen Sugar Coat

We hebben soms de pech dat bepaalde make-upcollecties helaas niet in Nederland worden uitgebracht. Waar dit aan ligt is ook voor mij een raadsel.
Sally Hansen Sugar Coat nagellak is één van de vele collecties die we hier in Nederland hadden moeten missen. Bij onze Duitse buren werden ze vorig jaar geïntroduceerd en velen hadden de hoop dat de collectie uiteindelijk ook richting Nederland zou komen, maar hierin werden zij helaas zwaar teleurgesteld.

Sally Hansen Sugar Coat 3De Sally Hansen Sugar Coat-collectie bestaat uit maar liefst acht kleuren. Sinds kort zijn vier van de kleuren via Beautyvoordeelshop.nl verkrijgbaar. Dat zijn 200 Sugar Fix, 500 Razzleberry, 600 Sour Apple en 700 Cotton Candies. Vandaag show ik de eerste twee kleuren: 200 Sugar Fix, 500 Razzleberry.Sally Hansen Sugar Coat 4Sally Hansen Sugar Coat is een texture, oftewel structuurnagellak, met fijne korrels erin. De flesjes zijn rechthoekig en plat, heel anders dan dat ik van nagellakflesjes gewend ben, maar leuk vind ik ze zeker wel. In de flesjes kun je al redelijk goed zien dat het om een structuurlakje gaat maar eenmaal op de nagels opgedroogd zul je versteld staan. De nagellakjes hebben een normale  recht afgesneden kwastjes waarmee ik goed mee overweg kan. De namen van de lakjes staan zowel op de dop als achter op de flesjes.Sally Hansen Sugar Coat 5 swatches sally hansen sugar coat sugar fix swatches sally hansen sugar coat sugar fix 1Sally Hansen Sugar Coat 200 Sugar Fix is een mooi spierwit kleurtje. Dit lakje geeft mij het gevoel van typex op mijn nagels maar dan veel mooier, met korrels en natuurlijk zonder die nare geur. Op bovenstaande foto heb ik twee laagjes gebruikt.Sally Hansen Sugar Coat 6 swatches sally hansen sugar coat razzle berry swatches sally hansen sugar coat razzle berry 1Sally Hansen Sugar Coat 500 Razzleberry is een helderblauw kleurtje. De structuur van dit lakje is in vergelijking met Sugar Fix wat dikker maar lakt moeiteloos. Het lakje dekt met twee laagjes volledig! Razzleberry zorgt echter voor nagelverkleuring, een base coat is dan ook een must.

Ik vind de Sally Hansen Sugar Coat-nagellakken erg leuk. De lakjes laten je nagels eruit zien alsof er een laagje fijne zandkorrels op gestrooid zijn. Ook wanneer je met je vingers over je nagels gaat zul je de structuur goed voelen. Ik raad bij het lakken aan om het eerste laagje wat te laten uitharden alvorens een tweede laagje aan te brengen.

De Sally Hansen Sugar Coats hebben een verkooprijs van € 7,95 maar kosten bij Beautyvoordeelshop.nl € 4,95 per stuk. En ze hebben een ruime inhoud van maar liefs 11.8 ml.

Ben je al bekend met de Sally Hansen Sugar Coats nagellakken?

Over de auteur

Ik ben Nicky, de trotse moeder van vijf kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl Ik ben een thirty-something watervrouw (lees: waterman) en een ware nail-addict. Van lekker vrouwelijke geuren kan ik maar niet genoeg krijgen en ik ben nog steeds op zoek naar mijn perfecte kleur lipstick.

12 reacties

 1. zegt:

  Wauw, heel erg mooi! Vooral de blauwe vind ik super!

 2. De blauwe is erg mooi. Alhoewel de witte ook wel wat heeft

 3. zegt:

  ik vind ze wel gaaf 😀

 4. ik vind ze allebei mooie kleurtjes

 5. zegt:

  Ik heb de gele en de roze versie, maar het zijn helaas niet mijn favorieten…

 6. zegt:

  Vooral Razzleberry vind ik wel heel leuk!

 7. zegt:

  Die witte is gaaf!

 8. zegt:

  Beide lakjes zijn zo mooi! Fijn ook dat ze beide maar twee laagjes nodig hebben, want vooral bij witte nagellak maak ik dat heel weinig mee.

 9. Wat een gave lakjes! Vind allebei de kleurtjes echt mooi, zo zomers!
  Ik heb je trouwens genomineerd voor de Versatile Blogger Award (http://www.beautybabbels.nl/persoonlijk/versatile-blogger-award/)

 10. zegt:

  De witte sugar fix heeft me terug een kerst gevoel omdat het mij doet denken aan valse sneeuw =) Ik vind beide lakjes wel heel mooi ik heb nog geen textuurlakjes maar ik ben zeker eens van plan er ééntje te kopen en als ik één koop zal het zeker één van deze zijn. Fijne zondag

 11. zegt:

  Wauw, mooie lakjes! Vooral die witte is wel heel uniek 🙂

 12. zegt:

  Vind die witte echt gaaf!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *