Headlines, Nagels nagellak, Sally Hansen Sugar Coat, Sally Hansen Sugar Coat 500 Razzleberry, Sally Hansen Sugar Coat Cotton Candies, Sally Hansen Sugar Coat Sour Apple, Sally Hansen Sugar Coat Sugar Fix, Swatches

Swatches Sally Hansen Sugar Coat nagellak

Na mijn review van vorige week met swatches van de eerste twee Sally Hansen Sugar Coat nagellakken is vandaag de beurt aan dit tweetal. 600 Sour Apple en 700 Cotton Candies zijn beide mooie kleuren die goed bij het steeds warmer wordende weer past. Wat nagellakkleuren betreft ben ik niet seizoensgebonden maar mintgroen is natuurlijk een typische frisse lentekleur en roze is voor de lente en zomer naar mijn mening een kleurtje dat niet mag ontbreken.Sally Hansen Sugar Coat nagellak 1 Sally Hansen Sugar Coat 7Sally Hansen Sugar Coat-nagellakken, of eigenlijk vrijwel alle textuurnagellakken, hebben in het algemeen in vergelijking met gewone lakjes een dikkere structuur. Maar desondanks lakken deze lakjes niet moeizaam. Over de vorige twee kleurtjes was ik al enthousiast, maar dit tweetal springt er voor mij meer uit.Sally Hansen Sugar Coat nagellak 2 Sally Hansen Sugar Coat nagellak 3Sally Hansen Sugar Coat Sour Apple heeft zoals haar naam al doet vermoeden de kleur van een zure appel. De lakje is zachtgroen van kleur, oftewel mintgroen, en dekt met twee laagjes perfect. Een heerlijk fris kleurtje!Sally Hansen Sugar Coat nagellak 4 Sally Hansen Sugar Coat 8Roze is mijn kleur en ik ben voor Cotton Candies gevallen. Ondanks de vele roze lakjes in mijn stash is het dus nog mogelijk dat een nieuw roze lakje mij laat smelten. Sally Hansen Sugar Coat Cotton Candies doet dat! Dit zoete suikerspinlakje dekt, zoals haar voorgangers, met twee laagjes. sally hansen sugar coat swatches sally hansen sugar coat swatches 2De Sally Hansen Sugar Coat-lakjes laten je nagels eruit zien alsof er een laagje fijne zandkorrels op gestrooid zijn. Een heel mooi effect. Qua droogtijd vind ik ze reuze meevallen, ik moet zeggen dat ik verwacht had dat ze er lang over zouden doen om te drogen. Maar ze drogen redelijk snel.

De Sally Hansen Sugar Coats hebben een verkooprijs van € 7,95 maar kosten bij Beautyvoordeelshop.nl € 4,95 per stuk. En ze hebben een ruime inhoud van maar liefs 11.8 ml.

  1. Wat een gave structuur en mooie kleuren hebben die lakjes! Ik zou zelf voor de mintgroene kleur kiezen, al vind ik wit er ook wel uitspringen 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *