Swatches Sally Hansen Sugar Coat nagellak

Na mijn review van vorige week met swatches van de eerste twee Sally Hansen Sugar Coat nagellakken is vandaag de beurt aan dit tweetal. 600 Sour Apple en 700 Cotton Candies zijn beide mooie kleuren die goed bij het steeds warmer wordende weer past. Wat nagellakkleuren betreft ben ik niet seizoensgebonden maar mintgroen is natuurlijk een typische frisse lentekleur en roze is voor de lente en zomer naar mijn mening een kleurtje dat niet mag ontbreken.Sally Hansen Sugar Coat nagellak 1 Sally Hansen Sugar Coat 7Sally Hansen Sugar Coat-nagellakken, of eigenlijk vrijwel alle textuurnagellakken, hebben in het algemeen in vergelijking met gewone lakjes een dikkere structuur. Maar desondanks lakken deze lakjes niet moeizaam. Over de vorige twee kleurtjes was ik al enthousiast, maar dit tweetal springt er voor mij meer uit.Sally Hansen Sugar Coat nagellak 2 Sally Hansen Sugar Coat nagellak 3Sally Hansen Sugar Coat Sour Apple heeft zoals haar naam al doet vermoeden de kleur van een zure appel. De lakje is zachtgroen van kleur, oftewel mintgroen, en dekt met twee laagjes perfect. Een heerlijk fris kleurtje!Sally Hansen Sugar Coat nagellak 4 Sally Hansen Sugar Coat 8Roze is mijn kleur en ik ben voor Cotton Candies gevallen. Ondanks de vele roze lakjes in mijn stash is het dus nog mogelijk dat een nieuw roze lakje mij laat smelten. Sally Hansen Sugar Coat Cotton Candies doet dat! Dit zoete suikerspinlakje dekt, zoals haar voorgangers, met twee laagjes. sally hansen sugar coat swatches sally hansen sugar coat swatches 2De Sally Hansen Sugar Coat-lakjes laten je nagels eruit zien alsof er een laagje fijne zandkorrels op gestrooid zijn. Een heel mooi effect. Qua droogtijd vind ik ze reuze meevallen, ik moet zeggen dat ik verwacht had dat ze er lang over zouden doen om te drogen. Maar ze drogen redelijk snel.

De Sally Hansen Sugar Coats hebben een verkooprijs van € 7,95 maar kosten bij Beautyvoordeelshop.nl € 4,95 per stuk. En ze hebben een ruime inhoud van maar liefs 11.8 ml.

Nicky

Ik ben Nicky, de trotse moeder van vijf kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl Ik ben een thirty-something watervrouw (lees: waterman) en een ware nail-addict. Van lekker vrouwelijke geuren kan ik maar niet genoeg krijgen en ik ben nog steeds op zoek naar mijn perfecte kleur lipstick.

Aanbevolen artikelen

16 Reacties

 1. Ah toffe lakjes zeg! Vooral de roze is erg mooi!

 2. Die felroze is echt geweldig 😀

 3. Wat een geweldige kleurtjes, zo snoepig <3

 4. Sour Apple vind ik het leukst! 🙂 Echt een gave kleur voor nu!

 5. Ze zien er uit als snoepjes, zo leuk!

 6. Ik heb de roze en de gele maar ben er niet zo een fan van eigenlijk..

 7. wat schattig! lekker zomers :d

 8. De textuur is top! Wat een lieve kleurtjes.

 9. wat een leuke lakjes! Dat effect erop is echt heel grappig 🙂 X

 10. Mintgroen is echt mijn favo kleur, ze zijn prachtig!

 11. Ik vind die witte echt heel erg tof!

 12. Wat een gave structuur en mooie kleuren hebben die lakjes! Ik zou zelf voor de mintgroene kleur kiezen, al vind ik wit er ook wel uitspringen 🙂

 13. Wat een apart effect zeg, heel leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *