Swatches O.p.i Rumple’s wiggin’

O.p.i is een merk dat onder veel beautybloggers geliefd is en van wie de meeste minimaal een flesje bezitten. En sinds kort behoor ik ook tot deze groep. Als een ware nagellakaddict kon dit merkje niet langer in mijn stash ontbreken. Ik introduceer je graag mijn eerste O.p.i nagellakje: Rumple’s wiggin’

De nagellakken van O.p.i staan bekend als kwalitatief goede nagellakken met prima structuur. En ze schijnen daarnaast ook goede dekking te hebben, dat mag ook wel gezien ze niet bepaald goedkoop zijn.O.p.i Rumple’s wiggin’ O.p.i Rumple’s wiggin’1O.p.i Rumple’s wiggin’ is afkomstig van de Shrek collectie die samen met vijf andere kleuren in 2010 uitgebracht werd. Dit kleurtje met zijn crème finish is al een tijdje bij mij geliefdO.p.i Rumple’s wiggin’ 2O.p.i Rumple’s wiggin’ is een mooi en lief lavendelachtig (lila)kleurtje dat prettig in gebruik is. De structuur is naar mijn mening iets aan de dunne kant waardoor je makkelijker knoeit. Het kwastje lijkt fijn en met twee laagjes dekt Rumple’s wiggin’ goed maar persoonlijk ga ik voor een derde laag; voor een nog intensere kleur. De droogtijd is goed en de houdbaarheid prima.O.p.i Rumple’s wiggin’ swatchesO.p.i Rumple’s wiggin’ 3Een topcoat heeft Rumple’s wiggin’ in principe niet nodig gezien deze al een glossy finish heeft maar om nog langer van dit mooie kleurtje te kunnen genieten is een topcoat wel aan te bevelen.O.p.i Rumple’s wiggin’ 4Lilakleuren zijn in mijn nagellakstash niet uniek maar dit kleurtje heeft weer een andere tint waardoor ik het niet kon weerstaan. En blij ben ik er zeker mee!O.p.i Rumple’s wiggin’ 5Ik ben tevreden met Rumple’s wiggin’ en het is zeker leuk om eindelijk een O.p.i nagellak te hebben, maar ik zal er niet snel de volledige prijs voor betalen. Met andere woorden: ik vind 15 euro voor een potje nagellak van welk merk dan ook, gewoonweg te prijzig. Begrijp me niet verkeerd, O.p.i is een goed merk maar persoonlijk heb ik er niet zo veel geld voor over. Mocht ik ze nou ergens goedkoper tegenkomen dan sla ik ze niet over.

Welke was jouw eerste O.p.i nagellak?

Aanbevolen artikelen

8 Reacties

 1. Wat een leuk en lief lakje! I like 😀

 2. Heel erg mooi kleurtje! Ik heb zelf geen O.P.I nagellak, want ook de prijs is toch wel iets wat mij tot nu toe telkens tegengehouden heeft.

 3. deze kleur staat echt geweldig bij je huid!

 4. wat een mooi kleurtje. ik ben dol op OPI

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *