Swatches: O.P.I Kiss Me On My Tulips

Eerst had ik er geen, toen maar slechts één flesje en nu, mede door de toevoeging van dit merk in mijn webshop, is mijn persoonlijke O.p.i-nagellakcollectie toegenomen.opi kiss me on my tulips 7opi kiss me on my tulips 5Al heel lang staat Kiss me on my tulips samen met Thanks a WindMillion uit de Holland-collectie op mijn wishlist en vanaf heden kan ik eerstgenoemde doorstrepen. Na het zien van diverse swatches van deze felroze kleur was ik meteen verkocht, maar € 14,25 voor een potje nagellak met een inhoud van 15 ml vond/vind ik gewoonweg veel. Nu meer dan een jaartje later is dit prachtige lakje ein-de-lijk in mijn bezit, en wat ben ik er blij mee!opi kiss me on my tulips 4opi kiss me on my tulips 3O.P.I Kiss me on my tulips is een prachtige, felroze creamy lakje met een fijne structuur. Deze lak is van het soort roze dat lekker opvalt en van je nagels knalt, prachtig kleurtje!opi kiss me on my tulips 2opi kiss me on my tulipsMede door het brede kwastje, en uiteraard haar geweldige substantie, lakt deze nagellak makkelijk en snel. Kiss me on my tulips dekt met twee laagjes en de droogtijd is prima. De houdbaarheid is ook prima in orde.opi kiss me on my tulips 1opi kiss me on my tulips 6Vind je een creamy lak als deze net wat aan de saaie kant, wat ik mij eigenlijk niet kan voorstellen, dan kun je er altijd nog een glitterlakje overheen lakken om de boel wat op te pimpen. Dit is Wet ’n Wild Kaleidoscope.

O.P.I Kiss Me On My Tulips is een kleurtje dat met een goede base coat gedragen moet worden wil je niet dat je nagels verkleuren.

Kiss Me On My Tulips en een klein collectie O.P.i nagellakken zijn tijdelijk voor € 8,95 via Beautyvoordeelshop.nl te bestellen. Let wel: Op=Op.

Wat vind je van deze Kiss Me On My Tulips? Welke lakjes uit de Holland collectie heb jij in jouw bezit?

16 reacties

 1. zegt:

  heel mooi kleurtje , vindt hem alleen ook heel erg mooi maar combo is ook erg leuk

 2. zegt:

  Dit is echt een heel mooi kleurtje! Het glitterlakje staat ook erg leuk erbij. Ik heb zelf geen lakjes in mijn bezit van de Holland collectie.

 3. Perfect roze lakje! 😀

 4. Had hem eerst ook, erg mooi is ie!

 5. de perfecte roze kleur ;D

 6. zegt:

  Ik hou echt van roze, dit is een super mooie kleur.

 7. Wauwwwww, prachtige lak!

 8. Ik vind het echt een heel erg mooi lakje! Ook in combinatie met die glitters, wauw!

 9. He, die heb ik ook! Prachtig kleurtje.

 10. zegt:

  Wat een prachtig kleurtje, ik ben verliefd! ♥_♥

 11. Dit is echt een prachtige kleur! Must have!

 12. zegt:

  Wow wat een prachtig roze kleurtje! Goed dekkend zeg! Met glitters erover wordt het nog mooier! Maar zonder heeft ook wel wat! 🙂 Ik heb geen nagellakjes uit de Holland collectie helaas!

 13. zegt:

  Jaaaaa, eindelijk OPI op je site :D. Ik ben fan! Heb alleen niks van de Holland collectie, zit nu met zweterige handjes te wachten tot vriendlief iets van de San Francisco collectie voor me meeneemt haha. Deze viel me wel altijd op door de naam, zo grappig!

 14. Mooi lakje! Ook leuk met die glitterlak erop!

 15. Wauw, wat een prachtige kleur 🙂 Zo’n kleurtje pimpen met glitters is altijd erg leuk 🙂

 16. zegt:

  Erg mooie kleur! Leuk ook hoe je ‘m hebt gepresenteerd 🙂

  Join mijn winactie: win een pracht statement ketting!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *