Swatches No7 Stay Perfect nagellak

Ik ben dol op nagellakjes maar een rode lak kon je tot enkele dagen terug nooit op mijn nagels terug vinden. Ik vind rode lakjes bij mijn donkere huidskleur simpelweg niet mooi. Bij rood heb ik snel het gevoel dat het ordinair overkomt. Ik heb hierdoor jaren rode nagellakken met succes vermeden. In die jaren ben ik uiteraard genoeg rode nagellakjes tegengekomen, maar daar werd ik niet warm van. Nu, jaren later en in de dertig heb ik mijn mening herzien en vind ik dat ik minstens één rode nagellak in mijn stash moet hebben. Soms moet een vrouw bepaalde make-upproducten gewoon uitproberen ook al denkt ze dat het niet staat. Met dit in gedachte ga ik het liefst voor lekker knallend rood waar je bij wijze van spreken pijn aan je ogen van krijgt. Ja…als je het doet, doe het dan ook gelijk goed!

De nagellakjes van No7 kende ik voorheen niet. Onlangs kreeg ik deze opgestuurd, liefde op het eerste gezicht was het niet, maar na aan deze felle kleur gewend te zijn ben ik deze lak gaan waarderen. Deze Britse No7 Stay Perfect lak bestaat uit maar liefst 37 kleuren om uit te kiezen.  Deze felle rode is de Tangy 220, een creamy lakje dat ergens tussen orange en rood in zit. Een lekkere felle kleur die helemaal in de zomertrend past. Deze Stay Perfect Tangy 220 lakt met haar brede kwast heel soepel en gelijkmatig. En daarbij droogt het snel op! Dat is dus zeker een pluspunt!

Deze Tangy 220 heeft genoeg aan twee laagjes voor een mooi resultaat. Een mooie bijkomstigheid is dat deze lak ook zeer gemakkelijk te verwijderen is met nagellakremover.

Deze Tangy 220 heeft dus alle ingrediënten die ik nodig heb om aan rode nagellak te wennen. Wie weet dat ik over een tijdje, naast deze Tangy 220, ook andere rode lakjes in mijn stash heb.

Question: Ken jij dit nagellak merk al?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *