Headlines, Nagels Morgan Taylor, Morgan Taylor Perfect Match, nagellak, nail polish, Swatches

Swatches | Morgan Taylor Perfect Match

Velen van jullie zullen het nagellakmerk Morgan Taylor vast wel kennen en wellicht heb je zelfs één of meerdere potjes in je stash zitten. Op het World wide web heb ik lakjes van dit merk vaak voorbij zien komen en als ware naillover wilde ik dit merk dolgraag aan mijn stash toevoegen. Inmiddels is dit ook gebeurd en ik ben verkocht.
Morgan Taylor Perfect Match 4Meet Morgan Taylor Perfect Match! Een heel toepasselijke naam want wat passen wij goed bij elkaar. Mijn bescheiden Morgan Taylor-stash bestaat uit prachtige kleuren/tinten en ik heb nog niet alle lakjes uitgeprobeerd, maar Perfect Match behoort (tot nu toe) tot mijn absolute favoriet. Ik viel echt als een blok voor dit kleurtje op mijn nagels.
Morgan Taylor Perfect Match 6Ik ben een sucker voor roze lakjes en Perfect Match is een creamy nudelakje met een dusty-roze tintje waar ik mijn nagellakhart aan verloren heb. Dit kleurtje lakt heerlijk en heeft een prachtige glossy finish. De dekking van de lak is prima, één dikke of twee dunne laagjes volstaat.Morgan Taylor Perfect Match 1 Morgan Taylor Perfect Match 2Perfect Match is een typisch kleurtje dat het hele jaar gedragen kan worden en is perfect wanneer je geen opvallende nagels wilt.
Morgan Taylor Perfect Match 5

De nagellakken van Morgan Taylor zijn niet goedkoop, voor een potje met 15 ml inhoud betaal je namelijk €12,95, en is te koop via Missgorgeous.nl

Goed om te weten is dat je in de Nailbox van januari een Morgan Taylor lakje vindt, maar ook in de volgende boxen zul je dit merk aantreffen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *