Swatches | Morgan Taylor Party at the Place

Onlangs heb je de unboxing van de januari Nailbox ‘A Winter Tale kunnen zien. In deze post gaf ik al aan dat de swatches er nog aan zouden komen. Vandaag laat ik dan ook het eerste lakje zien, waarnaar ik persoonlijk erg benieuwd was. Dit is Morgan Taylor Party at the Place, een prachtig blauw lakje met blauwe en gouden shimmers.Morgan Taylor Party at the Place Morgan Taylor Party at the Place 2Morgan Taylor Party at the Place is voor mij het tweede lakje van dit merk dat ik uitgetest hebt. Mijn mening over mijn allereerste Morgan Taylor lakje ‘Perfect Match’ kun je overigens hier lezen. Ook wat Party at the Place betreft ben ik net zo tevreden als dat ik ben met Perfect Match, alleen is de laatstgenoemde meer mijn kleur.Morgan Taylor Party at the Place 3Mijn ervaring met de lakken van Morgan Taylor is tot nu toe erg positief. De lakken van dit merk zijn fijn in gebruik, ze lakken fijn en ook over de substantie ben ik erg te spreken.
morgan taylor party at the palaceMorgan Taylor Party at the Place 4Morgan Taylor Party at the Place is een creamy lakje met subtiele shimmers dat met twee laagjes een mooie dekking geeft.

De januari Nailbox ‘A Winter Tale’, waar dit lakje in zit, kan nog steeds besteld worden.

De nagellakken van Morgan Taylor kosten per stuk €12,95

Over de auteur

Ik ben Nicky, de trotse moeder van vijf kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl Ik ben een thirty-something watervrouw (lees: waterman) en een ware nail-addict. Van lekker vrouwelijke geuren kan ik maar niet genoeg krijgen en ik ben nog steeds op zoek naar mijn perfecte kleur lipstick.

4 reacties

 1. zegt:

  Heel mooi kleurtje, doet me echt aan de zomer denken 🙂

 2. zegt:

  Wat een geweldige kleur is het.

 3. zegt:

  Wat een mooi zomers kleurtje!

 4. zegt:

  Wat een mooie kleur, vooral voor het voorjaar en zomer zou ik dit wel snel dragen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *