Headlines, Nagels

Swatches – Maybelline Color Show Brocades

De laatste tijd koop ik, als nagellak-addict, steeds minder nagellakken. Dit heeft natuurlijk alles met mijn eigen webshop te maken. Vanzelfsprekend verkoop ik niet alle merken en toen ik ruim een week terug de 50% korting bij Kruidvat zag, besloot ik om deze vier Maybelline-lakjes niet te laten liggen. Dit viertal zijn van de Brocades Limited Edition en hebben de volgende namen meegekregen: 219 Foil Flash, 220 Knitted gold, 222 Beaming Blue en 224 Rosy Rosettes en ze bevatten alle vier micro-shimmers.

Ik ben zoals ik al zei geen groot fan van glitternagellakken maar zo met de feestdagen vind ik het wel leuk om mijn nagels van enige glitters te voorzien en deze nagellakken leken mij wel geschikt.Maybelline Color Show Brocades Foil Flash219 Foil Flash is de zilverkleurige uit deze collectie en bevat zilveren glitters. Vanuit het flesje is dit lakje zilverkleurig maar op de nagels zit het, afhankelijk van de lichtval, tussen zilver en goud in. Foil Flash dekt met drie laagjes. Ga je in het zilver gekleed dan is Foil Flash een leuk finishing-touch.Maybelline Color Show Brocades Knitted Gold220 Knitted Gold is de goudkleurige lak met roze glitters. Een redelijk apart lakje dat met twee á drie laagjes volledig dekkend is.Maybelline Color Show Brocades Beaming Blue222 Beaming Blue is een heel apart kleurtje dat ergens tussen de kleuren zeegroen/blauw in zit. Het lakje heeft blauwe glitters en lakt echt fijn. Ook dekt het met twee laagjes volledig. Zelfs voor een niet glitter-liefhebber als mezelf ben ik onder de indruk van Beaming Blue. In het echt is dez nog mooier als op de foto.Maybelline Color Show Brocades Rosy RosettesGa je in het rood gekleed dan is 224 Rosy Rosettes de juiste nagellak om je outfite compleet te maken. Rosy Rosettes is een donkerroze (net niet echt rood) lak  met roze glitters en naast de donkerroze ook nog eens gouden shimmers heeft. Rosy Rosettes lakt, net als Beaming Blue, fijn en is met twee laagjes dekkend.Maybelline Color Show Brocades 1De Maybelline Color Show Brocades lakjes zijn lekker feestelijk en hebben een leuk effect met een hoog glitter-gehalte. De glitters worden redelijk goed verdeeld maar toch moet je er zelf ook op letten dat het geheel goed verspreid zijn. Over de houdbaarheid ben ik minder te spreken. Rosy Rosettes chipte de volgende dag al, een top-coat, wat ik zelf niet deed, raad ik dan ook echt aan.

Ik ben het meest onder de indruk van Beaming Blue, dit komt door de kleurencombinatie die mij aan de staart van een zeemeermin doet denken. Maar ook Rosy Rosettes vind ik mooi en deze laat mij, met haar opvallende fonkels, dan weer aan kerstversiering denken.

De Maybelline Color Show Brocades lakjes kosten normaal € 3,99 per stuk en hebben een inhoud van 7 ml.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.