Swatches Essie Bikini So Teeny zomer 2012

Ik kan het bijna met zekerheid zeggen; I’m a nail polish addict. In de afgelopen maand heb ik voor mijn doen ontiegelijk veel nagellak aangeschaft. En de verleiding blijft. Toen ik enkele dagen terug de Etos binnen liep zag ik tot mijn grote vreugde de nieuwe kleurtjes van Essie, Bikini so Teeny. Enkele dagen daarvoor was ik al wezen kijken maar helaas was deze toen nog niet binnen. Het bezitten van een Essie nagellak staat in mijn top 5 van mijn wishlist producten, en dan met name de Lovie dovie. Prachtig vind ik deze, maar ik wilde niet een standaard kleurtje maar een van de zomer limited editie aan mijn stash toevoegen. Mijn geduld werd dan ook erg op proef gesteld gezien het naar mijn mening veel te lang duurde voordat deze in de winkels verkrijgbaar zouden zijn. Gelukkig kan ik nu wel zeggen dat het het wachten waard is geweest.

Essie Bikini So Teeny is een limited edition zomercollectie bestaande uit vijf vrolijke zomerse tinten en een donkere kleur. De Etos verliet ik, naast vier andere nagellaken waaronder twee Bourjois lakken die ik nog aan jullie zal laten zien, met de ‘cornflower blue’ Bikini so teeny en de ‘dusty pink’ Cascade cool. Beide prachtig, en opvallende, frisse en zomerse kleurtjes waar je zeker niet omheen kunt.

Deze kleur is vernoemd naar de collectie zelf. Zo uit het flesje ziet deze Bikini so teeny uit als een lavendelachtige tint. Op de nagels zelf is het echter lichter en eerder blauw van kleur. Hoe dan ook, het is een prachtig tintje met subtiele glittertjes erin. In het zonnetje schittert deze lakje prachtig. Ik vond het zelf erg zonde om het lakje te moeten verwijderen om zo de Cascade cool te kunnen swatchen.

Cascade cool wordt beschreven als ‘dusty pink’. Deze zit ergens tussen roze en paars in. Een uniek creamy kleurtje die ik super schattig vind met een hoog ‘candy’ gehalte. Persoonlijk vind ik deze Cascade cool een prachtig opvallend kleurtje waar je zeker niet omheen kunt! Op de nagels is deze lakje donkerder als in het flesje. Ik hou van de kleur roze en op het moment is deze ‘dusty pink’ zeker mijn favoriete roze tintje nagellak. In het echt is deze Cascade cool nog mooier als op de foto.

Ik ben erg gecharmeerd van deze twee Essie nagellakjes. Beide mooie, frisse, zomerse kleurtjes met ideale brede kwastjes die fijn en gelijkmatig lakken. En door de korte droogtijd komt dit tweetal zeker in mijn favoriete nagellak-kleurtjes. Een mooi finishing bij een kleurige look.

Ik ben erg tevreden over de Essie nagellakjes. Ik heb er veel positieve dingen over gelezen en gehoord en ik moet zeggen, ze zijn niet gelogen. Nu moet ik nog ondervinden of ze lang op de nagels blijven zitten zonder te chippen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *