Swatches: Essence Winter Glow Nail Polishes

Het is ondertussen een lange tijd terug dat ik voor het laatst lakken van Essence kocht. De lakjes van dit merk zijn voor budget lakjes best wel fijn, maar persoonlijk heb ik er weinig mee. Dit viertal kocht ik simpelweg omdat ze in de 1+1 aanbieding waren en ik ze voor de site wilde reviewen.

essence winter glow nagellakDe Essence trend editie Winter Glow speelt met contrasten. Koud tegenover warm, ijs tegenover zon en mat tegenover glinstering. Twee van de vier lakjes hebben een mat effect terwijl de andere twee een lichtgevend effect hebben.

Essence Miss Frost essence miss frost 2essence miss frost 1 essence miss frostDe eerste lak uit de collectie is 01 Miss Frost. Miss Frost is een rood/roze lak met zilveren shimmer en een matte finish. De lak dekt met twee laagjes prima en droogt door het matte effect lekker snel.

Essence I See Ice essence i see ice 2essence i see ice essence i see ice 102 I See Ice is denk ik mijn persoonlijke favoriet uit deze Essence winter Glow collectie. I See Ice is een mooie steengrijze lak met, zoals zijn voorganger, zilveren shimmer en een matte finish. Ook deze lak dekt met twee laagjes prima en door het matte effect droogt het ook nog eens lekker snel.

Essence Lumos essence 03 lumos 2essence 03 lumos03 Lumos is een paarsachtige parelmoer-lak met licht reflecterende shimmer. De dekking van deze lak laat nogal te wensen over, met drie dunne laagjes heeft het nog geen volledige dekking. Naar mijn mening is Lumos een semi-transparante lak en behoort dus geen volledige dekking te geven. Ermee rekening houdend dat Lumos een semi-transperante lak is vind ik het wel wat hebben.

Essence Let It Glow! essence let it glow!essence let it glow! 104 Let It Glow! is een bleekroze lak met licht reflecterende shimmer. Let It Glow! heeft minstens drie laagjes nodig wil je dit lakje redelijk dekkend hebben.

Al met al is deze Essence Winter Glow een leuk collectie. Naast dat de kleuren lekker gevarieerd zijn is het ook leuk dat het uit twee verschillende effecten bestaat. Met name de twee matte tinten drogen lekker snel en met de substantie van de lakken had ik geen moeite. Ook niet totaal onbelangrijk: er is aan het uiterlijk van de flesjes gedacht. Deze zien er leuk uit! Het is een leuke budgetcollectie en zeker het geld waard, helemaal als je het in de 1+1 actie kunt scoren.

 

Dit artikel werd oorspronkelijk op mommyonline.nl gepubliceerd 

Over de auteur

Ik ben Nicky, de trotse moeder van vijf kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl Ik ben een thirty-something watervrouw (lees: waterman) en een ware nail-addict. Van lekker vrouwelijke geuren kan ik maar niet genoeg krijgen en ik ben nog steeds op zoek naar mijn perfecte kleur lipstick.

2 reacties

  1. zegt:

    Wat een mooie kleurtjes en swatches!

    1. zegt:

      Bedankt!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *