Swatches Catrice limitede edition Cruise Couture

Het is begin van de maand en zoals we gewend zijn, zijn de schappen van Catrice weer aangevuld met de limited edition van de maand. Catrice neem ons deze maand mee op een trip naar de Côte d’Azur. De juni limited edition heeft de toepasselijke naam “Cruise Couture” gekregen, die geïnspireerd is door de marine look. Deze Cruise Couture is een kleurrijke collectie met navyblauwe tinten met frisroze en koraalnuances bestaande uit acht producten om uit te kiezen.

Deze Cruise Couture bestaat uit de volgende acht producten: Eye Shadow Palette, Gel Eyeliner, Lashes To Kill Waterproof Volume Mascara, Lip Appeal Lip Gloss, Ultimate Shine Lip Colour, Defining Duo Blush, Ultimate Nail Lacquer en Beauty Bag.

Ik heb vier producten uit deze limited edition meegenomen.

Het Eye Shadow Palette is prachtig gedecoreerd en bevat zes oogschaduwkleuren met een zijdezachte textuur. Zomerse, fruitige, roze- en abrikoostinten, twee navyblauwe tinten en glanzend wit. Bij de pallette zit een handig dubbelzijdig applicatortje. Voor de dames die onze oranje jongens supporten is deze eyeshadow-palette ook heel geschikt om een passende look te creëren. Hup Holland!

Ultimate Nail Lacquer bestaat uit vijf kleuren; van warme koraal- en abrikoostinten tot heldere roze- en marineblauwkleuren. Dit is de CO3 – Welcome to Pink Tropez. Deze nagellak is een lekker opvallend kleurtje en heeft een extra breed kwastje waarmee het lakken nog soepeler en sneller verloopt. Deze CO3 – Welcome to Pink Tropez heeft twee laagjes nodig en het uitharden gaat lekker snel.

Een waterproof mascara is natuurlijk ideaal voor een dagje op het strand of vakantie met veel water. Nee, geen regenwater maar zwembad of oceaan water. Dit is de Lashes To Kill Waterproof Volume Mascara. Deze mascara belooft adembenemende volume, sensationele lengte en een unieke krul. Nou, beoordeel zelf maar! Helaas vind ik deze mascara niet geheel klonten-vrij, de wimpers plakken enigszins hierdoor aan elkaar.

De Ultimate Shine Lip Colour heeft twee kleurvarianten, 110 Shy Flamingo en 220 Mrs Brightside. Dit is de 110 Shy Flamingo. Deze Ultimate Shine Lip Colour heeft een zachte en crèmige textuur die op je lippen smelt. Deze lippenstift heeft een medium dekking en voelt zacht aan. De lipstift bevat fijne glitters die (lichtelijk) voelbaar is, dit vind ik persoonlijk wat minder. Ik ben meer van de ‘gladde’ lippen. Maar voor de rest een prettige en mooie lippenstift die redelijk lang blijft zitten

De Eye Shadow Palette kost € 4,99, Ultimate Nail Lacquer € 2,49, Ultimate Shine Lip Colour € 3,99, Lashes To Kill Waterproof Volume Mascara € 3,99

 Question: Wat vind jij van deze Cruise Couture limited edition van Catrice? Heb je al wat ingeslagen of ben je het nog van plan?

Aanbevolen artikelen

3 Reacties

  1. Mooi, maar voor mij als ‘nude’ lover allemaal ‘to much’. Nagellakje vind ik daarintegen wel mooi. Zelf ben ik niet van plan om iets uit deze collectie te halen. Natuurlijk wel leuk om te zien.

  2. Ik hou niet zo van de donkere make-up kleuren. De lichte/felle vind ik wel mooi. Ik zal deze collectie ook niet inslaan.

  3. Ik vind de lippenstift prachtig, maar de oogschaduw vind ik minder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *